Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓια ποιες παρεμβάσεις στην οδό 25ης Μαρτίου μίλησε ο κύριος Λιάπης;

Για ποιες παρεμβάσεις στην οδό 25ης Μαρτίου μίλησε ο κύριος Λιάπης;

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου της παράταξης Μανούκα κύριος Ηλίας Λιάπης, κατά τον απολογισμό της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23 Φεβρουαρίου 2024, αναφέρθηκε στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο, λέγοντας ότι είναι μία από τις πιο επικίνδυνες οδούς με πολλαπλές διασταυρώσεις και ότι καθημερινά γίνονται πάρα πολλά ατυχήματα.

Ο κύριος Λιάπης απευθύνθηκε προσωπικά στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, υπενθυμίζοντάς του ότι εκείνος ήταν που ζητούσε από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου να πάρει μέτρα για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και για να διασφαλιστεί η ανθρώπινη ζωή, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Έγιναν παρεμβάσεις. Δεν λέμε. Παρ’ όλα αυτά όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Ποιος είναι ο δικός σας ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση του παραπάνω φαινομένου; Προεκλογικά είχαν δοθεί υποσχέσεις για κόμβους κτλ. Θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις ή θα μείνουν υποσχέσεις;»

Ο κύριος Λιάπης έθεσε ένα πολύ σοβαρό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας στο απυρόβλητο την προηγούμενη διοίκηση του δήμου που επί τέσσερα χρόνια δήλωνε πως θα κάνει κόμβους στην οδό 25ης Μαρτίου και τελικά δεν έκανε απολύτως τίποτα. Η διοίκηση Μανδαλιανού είχε συγκοινωνιολόγο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά ούτε κουβέντα γι’ αυτά ο κύριος Λιάπης.

Ο κύριος Λιάπης όχι μόνο άφησε στο απυρόβλητο την προηγούμενη διοίκηση, αλλά είπε και την εξής απίστευτη φράση: «Έγιναν παρεμβάσεις. Δεν λέμε. Παρ’ όλα αυτά όμως το πρόβλημα συνεχίζεται»!

Για ποιες παρεμβάσεις μιλάει ο κύριος Λιάπης. Για τα μάτια γάτας που έλεγε η διοίκηση Μανδαλιανού ή για τις διαβάσεις των πεζών που βάφτηκαν; Η διοίκηση Μανδαλιανού υποσχόταν κάθε τρεις και λίγο κόμβους. Με τα μάτια γάτας, με το γάβγισμα σκύλου και με τα κακαρίσματα κότας το πρόβλημα στην οδό 25ης Μαρτίου δεν λύνεται.

Βέβαια η παράταξη του κυρίου Λιάπη συνεργάζεται στενά με την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού κι έτσι ο κύριος Λιάπης δεν ήθελε να στεναχωρήσει τον κύριο Μανδαλιανό. Ρώτησε λοιπόν τη νέα διοίκηση του δήμου και το νέο δήμαρχο αν θα υλοποιηθούν οι προεκλογικές υποσχέσεις τους ή αν θα μείνουν υποσχέσεις. Η πρόταση αυτή θα μπορούσε να διαμορφωθεί ως εξής: «Θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις ή θα μείνουν υποσχέσεις, όπως έμειναν υποσχέσεις οι υποσχέσεις της παράταξης Μανδαλιανού;»!

Οι κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου πρέπει να γίνουν άμεσα. Δεν χωράει συζήτηση γι’ αυτό. Οι υποσχέσεις της διοίκησης Αλεξανδρίδη πρέπει να υλοποιηθούν. Ούτε αυτό χωράει συζήτηση. Αλλά να ρωτάει η παράταξη της κυρίας Μανούκα το δήμαρχο των τριών μηνών τι θα κάνει με τους κόμβους της 25ης Μαρτίου ακούγεται πολύ αστείο, όταν η παράταξη Μανούκα συνεργάζεται με την παράταξη Μανδαλιανού, που άφησε την 25ης Μαρτίου επί τέσσερα χρόνια σ’ αυτήν την κατάσταση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ