Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι ζεμπεκιές του αντιδημημάρχου Πολιτισμού την Ημέρα της Γυναίκας

Οι ζεμπεκιές του αντιδημημάρχου Πολιτισμού την Ημέρα της Γυναίκας

Γράφτηκαν στο διαδίκτυο κάποια σχόλια για ζεμπεκιές του αντιδημάρχου Πολιτισμού την Ημέρα της Γυναίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Προφανώς όσοι έγραψαν τα σχόλια δεν έδωσαν καμιά σημασία στα όσα είπε ο αντιδήμαρχος για την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο αντιδήμαρχος μίλησε, στο γεμάτο με κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, πραγματικά για το περιεχόμενο της Ημέρας της Γυναίκας, για το ιστορικό αυτής της ημέρας.

Ο αντιδήμαρχος είπε πράγματα που τα τελευταία χρόνια δεν λέγονται και σκοπίμως αποκρύπτονται, στην κατεύθυνση να μετατραπεί η Ημέρα της Γυναίκας σε μια απλή γιορτή σαν πολλές άλλες.

Χαλάλι στον αντιδήμαρχο η ζεμπεκιά, αν χόρεψε, αφού πριν από αυτήν είπε για την Ημέρα της Γυναίκας αυτά που έπρεπε να πει. Όσο για το πρόγραμμα, ακούστηκαν κυρίως λαϊκά τραγούδια. Και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ακολουθούνται από μουσικό πρόγραμμα, από χασαποσέρβικα και ζεμπεκιές, χωρίς αυτό να γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Δεν περιμέναμε βέβαια να ασχοληθούν ορισμένοι με την ουσία, που ήταν η ομιλία του αντιδημάρχου. Ασχολήθηκαν με τα «μπουζούκια» γιατί αυτά πήρε το αυτί τους. Την ομιλία ούτε που την άκουσαν, ούτε που την διάβασαν, γιατί η ουσία δεν τους ενδιέφερε. Τους ενδιέφερε για μία ακόμα φορά η φτηνή αντιπολίτευση σε μια πετυχημένη εκδήλωση.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ