Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Μανούκα: Να στηρίξουμε την αγορά του δήμου μας

Μαρία Μανούκα: Να στηρίξουμε την αγορά του δήμου μας

ΜΗΝΥΜΑ: «ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ»

Η τοπική αγορά του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διαθέτει υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές. Στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζουμε την τοπική οικονομία, στηρίζουμε τον γείτονα, τον φίλο, τον συνδημότη μας, τον επαγγελματία που βρίσκεται δίπλα μας.

  • Η Στήριξη της Τοπικής Αγοράς Φέρνει Ανάπτυξη και Ενότητα.

Σε μια εποχή όπου η παγκοσμιοποίηση και οι online αγορές κυριαρχούν στο εμπορικό τοπίο, η αξία της στήριξης της τοπικής αγοράς ξεχωρίζει περισσότερο από ποτέ. Στον δήμο μας, όπου κάθε τοπική επιχείρηση αποτελεί κομμάτι της καρδιάς του τόπου μας, η ενίσχυσή της  μπορεί να είναι καθοριστική για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Οι τοπικές επιχειρήσεις ενσαρκώνουν την ταυτότητα και την πολιτισμική κληρονομιά του δήμου μας. Από τα μικρά καφενεία και τις αγορές μέχρι τις οικογενειακές επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με μοναδικό τρόπο, κάθε μία από αυτές είναι ζωτικό μέρος του τοπίου που καλούμαστε να στηρίξουμε.

  • Ενδυναμώνεται το Κοινωνικό Κεφάλαιο

Πέρα από τα οικονομικά οφέλη, η στήριξη της τοπικής αγοράς συμβάλλει στην ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών.

Οι επιχειρήσεις γίνονται σημεία συνάντησης, όπου οι κάτοικοι μπορούν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να συνεργαστούν για το κοινό καλό.

  • Προωθείται η Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα

Η τοπική κατανάλωση μειώνει επίσης το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς άνθρωποι, προϊόντα και υπηρεσίες δεν χρειάζεται να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών CO2 και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Στηρίξτε την τοπική μας αγορά, στηρίξτε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας!

«Είναι θέμα αλληλεγγύης!»

Ανάρτηση της Μαρίας Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου», στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ