Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆδοξο τέλος μπορεί να έχει η πολιτική σταδιοδρομία του κυρίου Καϊτετζίδη

Άδοξο τέλος μπορεί να έχει η πολιτική σταδιοδρομία του κυρίου Καϊτετζίδη

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, είχε δηλώσει προεκλογικά ότι δεν θα αναλάβει θέση ευθύνης, εάν εκλεγεί δημοτικός  σύμβουλος και εάν η παράταξή του γίνει διοίκηση.

Ο κύριος Καϊτετζίδης τήρησε την προεκλογική του δέσμευση και δεν ανέλαβε καμία θέση ευθύνης στη διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Πρόσφατα όμως ανακοινώθηκε από τον ίδιο το δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη ότι ο κύριος Καϊτετζίδης θα είναι πρόεδρος μιας επιτροπής που θα ελέγχει τις μετρήσεις μιας έρευνας για τη δυσοσμία, την οποία θα κάνει Ολλανδική εταιρεία και η οποία θα χρηματοδοτηθεί από τα ΕΛΠΕ.

Τελικά μπορεί ο κύριος Καϊτετζίδης να μην ανέλαβε θέση ευθύνης στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, αλλά δέχθηκε να φορτωθεί μία καυτή πατάτα, αφού στον ίδιο θα χρεωθούν οι ευθύνες των όποιων εξελίξεων. Τελικά ο κύριος Καϊτετζίδης μπορεί να ανέλαβε μια υποχρέωση που θα οδηγήσει σε άδοξο τέλος την πολιτική του σταδιοδρομία.

Από την άλλη οι ευχές στον κύριο Καϊτετζίδη είναι για καλή επιτυχία στο έργο του, με την ελπίδα η επιτροπή, στην οποία θα προεδρεύει, να δώσει λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας. Βέβαια αυτό ακούγεται πολύ ουτοπικό, αφού η συγκεκριμένη επιτροπή δημιουργήθηκε χωρίς να ενημερωθεί ούτε καν το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, όπως δεν ενημερώθηκε και για τη διαδικασία των μετρήσεων που θα χρηματοδοτούνται από τα ΕΛΠΕ και θα ελέγχει αυτή η επιτροπή.

Θα ήταν αφέλεια να μην αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων για όλα αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο έμπειρος κύριος Καϊτετζίδης δεν αναρωτήθηκε γιατί συνέβη αυτό;

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ