Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στρατευμένη πένα γύρισε τη μπιφτέκα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στρατευμένη πένα γύρισε τη μπιφτέκα

Γέμισε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μπιφτεκιάρηδες που δεν το έχουν σε τίποτα να γυρίσουν τη μπιφτέκα από τη μια στιγμή στην άλλη!

Έτσι σήμερα, μια στρατευμένη πένα αποφάσισε να γλύψει εκεί που μέχρι χθες έφτυνε και αύριο θα φτύσει εκεί που μέχρι χθες έγλυφε, ανάλογα με τα ανταλλάγματα!!

Το γύρισμα της μπιφτέκας με ταχύτατες διαδικασίες, με τα δάχτυλα, χωρίς τσιμπίδα και χωρίς να καούν τα δάχτυλα του μπιφτεκά!

Φαίνεται πως αυτοί που μέχρι χθες έγλυφε ο μπιφτεκιάρης, δεν «πέφτουν» άλλο κι έτσι αποφάσισε να αφήσει γεια στη φτώχεια και να πιάσει στασίδι στην «ανάπτυξη» και στον πλούτο (εδώ γελάστε όσο θέλετε)!

Ένας μπιφτεκιάρης που έφτασε να γράφει για αργυρώνητους, γύρισε τώρα την μπιφτέκα με την πένα του και όποιον πάρει ο Χάρος!!

Πολύ γελάμε με τον μπιφτεκιάρη, με την πένα του απόπατου! Θα του δίναμε τον τίτλο του μεγαλύτερου μπιφτεκιάρη για το 2024, αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξει μεγάλος συναγωνισμός. Του απονέμουμε τον τίτλο του μεγαλύτερου μπιφτεκιάρη για το πρώτο τρίμηνο του 2024!

Άντε… και καλά μπιφτέκια!!

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ