Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν θα έφτανε ούτε αίθουσα 500 ανθρώπων για τους γαμπρούς της Ευτυχίας!

Δεν θα έφτανε ούτε αίθουσα 500 ανθρώπων για τους γαμπρούς της Ευτυχίας!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» που παρουσιάστηκε στη θεατρική σκηνή του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ελευθέριο Κορδελιό, χθες Σάββατο 2 Μαρτίου 2024.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά, πολύ ώρα πριν την έναρξη της παράστασης. Ο κόσμος κάθισε στα σκαλοπάτια, στάθηκε όρθιος πίσω από την τελευταία σειρά των καθισμάτων για να παρακολουθήσει την παράσταση και πάλι δεκάδες άνθρωποι έμειναν να περιμένουν στις αίθουσες αναμονής του θεάτρου.

Οι διοργανωτές της παράστασης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου, Παναγιώτης Καμπαρούδης, ήδη αναζητούν την ημερομηνία στην οποία θα ανέβει ξανά η παράσταση, προκειμένου να τη δούνε όσοι δεν κατάφεραν να μπούνε χθες στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

«Χθες το βράδυ τρεις ομάδες από διαφορετικούς χώρους βρέθηκαν στο Πολυλειτουργικό θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του δήμου μας για έναν κοινό σκοπό:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Ελευθερίου Κορδελιού σχολείου μας σε συνεργασία με την Θεατρική Ομάδα Θεατρική ομάδα Γεια Χαρά του Συλλόγου Παρανεστιωτών Θεσσαλονίκης με πρόεδρο τον Στέργιο Παπαδόπουλο και το Σύλλογο Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας με χοροδιδασκαλο τον Παναγιώτη Βαρότση παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση “Οι γαμπροί της Ευτυχίας” σε σκηνοθεσία-διασκευή της Αναστασίας Θυμιοπούλου!!

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική καθώς το θέατρο πλημμύρισε από θεατές που αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντισμού Παναγιώτη Καμπαρούδη για την παραχώρηση της αίθουσας του Πολυλειτουργικού θέατρου “ΜΊΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.

Μαζί μας κ η κυρία Σύμινα (Μένια) Καλού Αντιδήμαρχος Παιδείας και προσχολικής Αγωγής, ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Νικόλαος Κουγιουμτζής, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού & Αθλητισμού Αντώνης Κοντσίδης.

Ευχαριστούμε την κυρία Έφη Καπνοπούλου, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητα Ελευθερίου -Κορδελιού, την κυρία Αλίκη Πανουνίδη, την κυρία Κατερίνα Χατζηελευθερίου, Κοινοτική μας Σύμβουλο, τον κύριο Καλέυρα Κλεάνθη, τον κύριο Πεταλίδη Απόστολο και τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Θανάση Κοκονά.

Περισσότερο όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και ανταποκριθήκατε τόσο εγκάρδια στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα του!

Η φλόγα της ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο δεν θα σβήσει ποτέ όσο οι άνθρωποι ενώνονται κάτω από την ομπρέλα της αλληλεγγύης και της ομοψυχίας!!

Χορηγός επικοινωνίας Agkidapress.gr

Τα υπέροχα λουλούδια από το ανθοπωλείο Le jasmin

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 στο Ελευθέριο-Κορδελιό.

Με εκτίμηση

Δ.Σ»

Έμεινε έξω από τη θεατρική παράσταση ο χορηγός επικοινωνίας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ