Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈμεινε έξω από τη θεατρική παράσταση ο χορηγός επικοινωνίας!

Έμεινε έξω από τη θεατρική παράσταση ο χορηγός επικοινωνίας!

Η «Αγκίδα» έμεινε έξω από τη θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας». Η «Αγκίδα» δεν κατάφερε να μπει στο κατάμεστο «Μίκης Θεοδωράκης» όπου δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα.

Η «Αγκίδα» δεν κατάφερε με κανέναν τρόπο και από καμιά πλευρά να «τρουπώσει» στη θεατρική σκηνή του «Μίκης Θεοδωράκης» για τη θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της ευτυχίας».

Βρε από εδώ προσπαθήσαμε, βρε από εκεί προσπαθήσαμε, τίποτα. Βρε μέχρι τον Καραλή ψάξαμε για να μας δώσει ένα κοντάρι του μπας και μπούμε στο θέατρο με άλμα επί κοντώ, αλλά κι εκείνος έλειπε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Είδαμε και αποείδαμε και φύγαμε. Τι να κάνουμε; Μας άφησαν απ’ έξω. Μείναμε και χωρίς τους γαμπρούς και χωρίς την Ευτυχία. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα εισέλθουμε, αφού, με τόσο κόσμο έξω από το θέατρο, η παράσταση δεν γίνεται να μην ανεβεί ξανά. Κι αν είναι να έχει πάλι τόσο κόσμο, ας μείνουμε απ’ έξω και την επόμενη φορά.

Σε τέτοια περίπτωση θα ζητήσουμε να διασκευαστεί ξανά το θεατρικό έργο, ώστε να μας δοθούν ρόλοι, να παίξουμε κι έτσι να παρακολουθήσουμε την παράσταση στα σίγουρα και από σκηνής!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ