Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜανδαλιανός και Αραμπατζής ψήφισαν την παράταξή τους ή το κόμμα τους;

Μανδαλιανός και Αραμπατζής ψήφισαν την παράταξή τους ή το κόμμα τους;

Στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας η παράταξη Μανδαλιανού είχε τρεις αντιπροσώπους: Τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, τον κύριο Δημήτρη Αραμπατζή και τον κύριο Κώστα Σωτηράκη.

Υποψήφιος για αντιπρόσωπος στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων ήταν ο Κώστας Σωτηράκης, ο οποίος και εξελέγη. Ο κύριος Σωτηράκης όμως ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Σίμου Δανιηλίδη.

Το ερώτημα που τίθεται εάν οι συνοδοιπόροι του κυρίου Σωτηράκη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, κύριοι Μανδαλιανός και Αραμπατζής, τον στήριξαν και τον ψήφισαν. Οι πληροφορίες λένε πως τα «κουκιά» δεν δείχνουν κάτι τέτοιο, όμως κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει κάτι τέτοιο. Άλλωστε η ψηφοφορία ήταν μυστική.

Εάν όμως δεν τον στήριξαν, ποιον στήριξαν; Κάποιον άλλον από την παράταξη του κυρίου Δανιηλίδη; Την παράταξη του κυρίου Κυρίζογλου; Εάν ψήφισαν την παράταξη του κυρίου Κυρίζογλου και όχι τον συνεργάτη τους κύριο Σωτηράκη, το έκαναν γιατί ξαφνικά τελείωσε εκείνο το «χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα», με το οποίο μας είχαν ζαλίσει προεκλογικά και πήρε τη θέση του το «και με κόμματα και με χρώματα»;

Ο κύριος Σωτηράκης έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη εκπρόσωπος στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ για να εκπροσωπήσει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και όχι τον εαυτό του. Εάν δεν το πιστεύουν αυτό οι κύριοι Μανδαλιανός και Αραμπατζής, δεν θα έπρεπε να συμπορεύονται μαζί του.

Τίθενται τα ερωτήματα γιατί η παράταξη Μανδαλιανού επί μία τετραετία πορεύτηκε έχοντας ένα μεγάλο τμήμα του ΠΑΣΟΚ και αφού έχασε τις εκλογές, ακούγονται δεξιά και αριστερά κουβέντες που χρεώνουν στο ΠΑΣΟΚ και στον κύριο Σωτηράκη την ήττα.

Τέλος πάντων… το ερώτημα παραμένει, εάν οι κύριοι Μανδαλιανός και Αραμπατζής ψήφισαν τον κύριο Σωτηράκη ή όχι. Κάποιος κακοπροαίρετος βέβαια θα απαντούσε ότι τον ψήφισαν όσο τον ψήφισαν για εκπρόσωπο στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας!

Πιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ