Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔημοσιογράφος πιστεύει ότι δήμος χωρίς προϋπολογισμό δεν κάνει εισπράξεις

Δημοσιογράφος πιστεύει ότι δήμος χωρίς προϋπολογισμό δεν κάνει εισπράξεις

Δημοσιογράφος πήρε συνέντευξη από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος πήρε περισπούδαστο ύφος και επισήμανε πως θα πει κάτι το οποίο είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος.

Τι είπε ο αθεόφοβος; Ότι όταν δεν έχεις προϋπολογισμό, δεν έχεις και εισπράξεις. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι θα το πει απλά και αυτό που είπε απλά ήταν πως αυτή τη στιγμή ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, όπως και άλλοι δήμοι με τα ίδια προβλήματα, δεν εισπράττουν.

Στη βάση αυτού του σκεπτικού, ρώτησε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου πόση είναι η χασούρα του δήμου, για να πάρει την απάντηση από τον δήμαρχο ότι οι δημότες συνεχίζουν να πληρώνουν Ανταποδοτικά Τέλη στο ύψος που είχε οριστεί για το έτος 2023, αυτό θα γίνεται μέχρι να ισχύσουν οι πίνακες του 2024 και άρα ο δήμος εισπράττει, αλλά δεν εισπράττει ακόμη αυτά που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο για το 2024.

Απλά είναι τα πράγματα και είναι όπως τα είπε ο δήμαρχος. Είναι όμως δυνατόν να υπάρχει δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, που να πιστεύει ότι ο δήμος δεν εισπράττει, επειδή καθυστέρησε να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός; Να που είναι δυνατόν. Και μη χειρότερα.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ