Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε κορονοϊό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Μήνυμα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του 2024

Με κορονοϊό διαγνώστηκε, χθες Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης κι έτσι δεν μπόρεσε να παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συζήτηση του προϋπολογισμού του δήμου για το 2024, την Τετάρτη 31/1.

Ο δήμαρχος έστειλε το παραπάνω μήνυμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ανέγνωσε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Φερραίος:

«Κύριε πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, έχω διαγνωστεί με covid και δεν έχω τη δυνατότητα να είμαι μαζί σας στην κοπή της βασιλόπιτας αλλά και στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2024. Ο προϋπολογισμός, ο οποίος συντάχθηκε σε 31 ημέρες που υφίσταται αυτή η διοίκηση, δεν είναι αυτός ο οποίος θα θέλαμε για τον τόπο μας, δεν είναι αναπτυξιακός με πολλά μεγάλα έργα, αλλά ούτε και κοινωνικός με μεγάλες δαπάνες σε παιδεία και υγεία.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, ο προϋπολογισμός του 2024 είναι ένας σφιχτός δημοσιονομικός προϋπολογισμός που δεν επιτρέπει να εκτροχιαστούν τα οικονομικά του δήμου. Δεσμεύομαι ότι ο επόμενος θα συνταχθεί με γνώμονα αναπτυξιακό και κοινωνικό και σίγουρα με τη συνεισφορά όλων των δημοτικών συμβούλων.

Με αυτές τις σκέψεις σας προτείνω να ψηφίσετε τον προϋπολογισμό και σας εύχομαι ένα υγιές και δημιουργικό έτος σε εσάς αλλά και τις οικογένειές σας».

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Να ευχηθούμε στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη καλή ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ