Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για τα Ανταποδοτικά Τέλη

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού για τα Ανταποδοτικά Τέλη

Η αύξηση των ανταποδοτικών τελών στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη νέα χρονιά αποτελεί πλέον ένα γεγονός αναπόφευκτο. Κανένας δεν συμφωνεί με αποφάσεις που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο επιχειρήσεις και δημότες.

Η αύξηση ύψους 35% στα Δημοτικά τέλη βρίσκει όλη την κοινωνία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αντίθετη, με το βάρος της εξισορρόπησης του προϋπολογισμού του Δήμου να πέφτει πάνω στις πλάτες των δημοτών και των επιχειρήσεων.

Φωτισμός, πάρκα, καθαριότητα, δρόμοι, έργα τα οποία ελπίζουμε να αντιπροσωπεύει ο όρος “ανταποδοτικά”, και να ωφελήσει όλους τους δημότες και όλες τις επιχειρήσεις που καλούνται να αποδεχθούν την αύξηση.

Και φυσικά ευελπιστούμε να ωφεληθούν γειτονιές ξεχασμένες, με αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης και έντονο το επιχειρηματικό στοιχείο, όπως είναι η οδός Αντώνη Τρίτση καθώς και η ευρύτερη περιοχή άνωθεν του περιφερειακού.

Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες έχουν αποδείξει ότι πιστεύουν στην περιοχή μας , πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας. Επενδύουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Το προσδοκώμενο από όλους πλέον είναι ένα:

Η οποιαδήποτε αύξηση να επιστραφεί στον πολίτη , τις επιχειρήσεις και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ