Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τελικά σε αυτόν τον δήμο έχει γίνει χόμπι η κοροϊδία των δημοτών»

«Τελικά σε αυτόν τον δήμο έχει γίνει χόμπι η κοροϊδία των δημοτών»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης τα όσα έγραψε ο Γιάννης Καμαρινός στην «Αγκίδα» σχετικά με το ότι ορισμένοι θα είχαν σταυρώσει τον προηγούμενο αντιδήμαρχο Οικονομικών, εάν εκείνος είχε αυξήσει τα Ανταποδοτικά Τέλη, ενώ τώρα σιωπούν:

«Τελικά σε αυτόν τον δήμο έχει γίνει χόμπι η κοροϊδία των δημοτών. Άλλα υπόσχονται προεκλογικά άλλα κάνουν όταν κάθονται στις καρέκλες οι εκλεγμένοι!! Τώρα ήρθαν αυτοί οι δουλευταράδες που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και έριξαν την πρώτη φωτοβολίδα να κάνουν τον Δήμο Πρωταγωνιστή με αύξηση 35% στα ανταποδοτικά τέλη. Σε ένα δήμο με πολίτες που ανήκουν στη μεσαία και χαμηλή εισοδηματική τάξη.

Ας διαβάσουν καλά και την επίσημη ανακοίνωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης που θεωρεί εξωφρενικό το χαράτσι που έβαλαν κτυπώντας το καμπανάκι οι επιχειρηματίες της περιοχής να μην οδηγηθούν σε οικονομικό στραγγαλισμό. Καλό ξεκίνημα δεν το λες αυτό!!

Φυσικά οι παρατρεχάμενοι αυτής της επιτυχίας, αυτοί οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί που ξεπλένουν τις δικές τους παλιότερες επιτυχίες σιωπούν. Μαζί τους και οι σατυρικοί ποιητές που είχαν παραμάσχαλα σαν τα καρπούζια!! Είναι λογικό. Βρήκαν Ξεφτέρη και τα κάνουν!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ