Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα Κορδελιού Ευόσμου του 2023;

Σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα Κορδελιού Ευόσμου του 2023;

Το 2023, όπως όλοι γνωρίζουν, ήταν χρονιά δημοτικών εκλογών.

Η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού, έδωσε υπέρ πάντων αγώνα για να κερδίσει την επανεκλογή της.

Διάφοροι συμμάχησαν με τη διοίκηση Μανδαλιανού χωρίς να εξηγήσουν ποτέ τους λόγους που το έκαναν, αλλά επικαλέστηκαν γενικά και αόριστα το καλό του δήμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού μαζί με τους διαφόρους που συμμάχησαν μαζί της κατήλθαν στις εκλογές με κύριο επιχείρημα πως, εάν δεν εκλεγούν οι ίδιοι, θα επιστρέψουν στο δήμο οι παλιοί.

Η διοίκηση Μανδαλιανού μαζί με τους διαφόρους που συμμάχησαν μαζί της κατήλθαν στις εκλογές προσπαθώντας να μας πείσουν ότι σίγουρα ήταν η καλύτερη διοίκηση του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου μέχρι τώρα και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν οφείλονταν στην πανδημία του κορονοϊού.

Με βάση τα παραπάνω, σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, το οποίο ψηφίστηκε το Δεκέμβριο του 2022; Σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε από τη διοίκηση Μανδαλιανού το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου του 2023, μιας χρονιάς που ήταν προεκλογική και δεν είχε πανδημία;

α) Υλοποιήθηκε σε ποσοστό λίγο πάνω από το 10%;

β) Υλοποιήθηκε σε ποσοστό λίγο πάνω από το 30%;

Γ) Υλοποιήθηκε σε ποσοστό λίγο πάνω από το 55%;

Δ) Υλοποιήθηκε σε ποσοστό λίγο πάνω από το 80%;

Στο παραπάνω κουίζ μπορούνε να απαντήσουν και οι της πρώην διοίκησης Μανδαλιανού, όπως και οι σύμμαχοί τους. Μπορούν να απαντήσουν ελεύθερα, όπως ελεύθερα συνεχίζουν να γράφουν διάφορες ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σ.

Ας απαντήσει η παράταξη Μανδαλιανού σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ