Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς απαντήσει η παράταξη Μανδαλιανού σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα...

Ας απαντήσει η παράταξη Μανδαλιανού σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023

Τέθηκε προχθές ένα κουίζ για το ποσοστό στο οποίο η διοίκηση Μανδαλιανού υλοποίησε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, το οποίο η ίδια πρότεινε και ψήφισε το Δεκέμβριο του 2022.

Κανένας λαλίστατος από την παράταξη Μανδαλιανού δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο κουίζ.

Το 2023 ήταν χρονιά δημοτικών εκλογών. Οι δημοτικές εκλογές έγιναν τον Οκτώβριο, έμεναν δηλαδή τρεις μήνες για να βγει το 2023. Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορούσε προεκλογικά να ενημερώσει τους ψηφοφόρους σε τι ποσοστό (5% πάνω, 5% κάτω, δεν χάλασε ο κόσμος) θα υλοποιούνταν το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023. Δεν είπε όμως ούτε λέξη. Αντί γι’ αυτό η διοίκηση Μανδαλιανού, με μπροστάρηδες τους κυρίους Κλεάνθη Μανδαλιανό και Κώστα Σωτηράκη, επαναλάμβαναν μονότονα πως είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν χρηματοδοτήσεις για έργα στο δήμο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2023 έφυγε και μαζί του έφυγε και η διοίκηση Μανδαλιανού. Για το 2023 υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν πίνακες με αριθμούς. Μπορούνε οι κύριοι Μανδαλιανός και Σωτηράκης ή όποιος άλλος θέλει από την παράταξή τους να απαντήσουν σε τι ποσοστό υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023; Αν δεν μπορούν αυτοί, μπορούνε να μας απαντήσουν όσοι συμμάχησαν μαζί τους για το καλό του δήμου; Μπορούνε;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ