Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτοψία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο υλικό της φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αυτοψία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο υλικό της φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μαζί με τον νεοκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Παναγιώτη Καμπαρούδη, πραγματοποίησαν αυτοψία στο υλικό της φιλαρμονικής του δήμου που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, συνοδευόμενος από μουσικούς, είδε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα μουσικά όργανα και οι στολές της φιλαρμονικής, προκειμένου μόλις αναλάβει τη διοίκηση του δήμου να προχωρήσει στην επανασύστασή της.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δήλωσε αποφασισμένος όχι μόνο να επανασυστήσει τη φιλαρμονική του δήμου, αλλά και να στηρίξει κάθε προσπάθεια προκειμένου αυτή να γίνει ισχυρή και μεγάλη όπως αξίζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

Οι πρωτοβουλίες που πήρε αυτό το διάστημα ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης για τη φιλαρμονική, οι επαφές και οι συζητήσεις που έκανε για την επανασύσταση και τη λειτουργία της, φανερώνουν την ευαισθησία του προς αυτήν ειδικά και προς τον πολιτισμό γενικά.

Με το ενδιαφέρον που δείχνει ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος για τη φιλαρμονική και με τη βούληση στήριξης της προσπάθειας επανασύστασής της που δείχνουν μέλη της διοίκησης αλλά και μουσικοί, η καλή λειτουργία της φαίνεται πως θα είναι ζήτημα χρόνου.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης και ο Παναγιώτης Καμπαρούδης, με την ευκαιρία της παρουσίας τους στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη -η οποία θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι κόσμημα-, μίλησαν με τους υπαλλήλους και ξεναγήθηκαν στους χώρους της.

Αυτοψία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Αυτοψία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στους μύλους Μελισσάρη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ