Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού παρουσιάζει βιβλία στελεχών της

Η απίστευτη διοίκηση Μανδαλιανού παρουσιάζει βιβλία στελεχών της

Η διοίκηση Μανδαλιανού αρνήθηκε πεισματικά να παρουσιάσει το έργο της στο Δημοτικό Συμβούλιο. «Ποιο έργο;», θα αναρωτηθεί κανείς. Το έργο που διατυμπάνιζαν προεκλογικά ότι έκαναν στη θητεία τους. Αυτό το έργο. Προφανώς δεν το παρουσίασαν στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί άλλο να λες παραμύθια στον κόσμο και άλλο να τα λες στους δημοτικούς συμβούλους.

Αφού η διοίκηση Μανδαλιανού δεν παρουσίασε το έργο της, παρουσιάζει βιβλία στελεχών της κι έτσι θα παρουσιάσει το βιβλίο της Αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Όλγας Νέδου Αθανασιάδου, «”ΘΕΟΦΑΝΩ, ΜΑΓΙΣΣΑ Η ΑΓΊΑ;”».

Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο της κυρίας Αθανασιάδου, καλή επιτυχία της ευχόμαστε, αλλά αυτό που πρώτα περιμέναμε ήταν να μας παρουσιάσει το προσωπικό της έργο στις στελεχικές θέσεις του δήμου από τις οποίες πέρασε.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι κακό να καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Αθανασιάδου, αλλά θα έπρεπε πρώτα να καλέσει στην παρουσίαση του έργου της διοίκησής του, έστω όποτε γούσταρε, όπως χαρακτηριστικά είχε πει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όμως επειδή δεν θέλουμε να είμαστε άδικοι, πρέπει να γράψουμε ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επί της θητείας της κυρίας Αθανασιάδου στην Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, μοίρασε ιλουστρασιόν φυλλάδια που έγραφαν ότι ο δήμος είναι πρωτοπόρος στην προστασία του περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο φυλλάδιο, ως συγγραφική δουλειά, θα μπορούσε να καταχωρηθεί στην κατηγορία του παραμυθιού.

Τσάρλυ

Απίστευτη απάντηση της κυρίας Αθανασιάδου όσον αφορά το φυλλάδιο για το περιβάλλον
Που μοίρασε φυλλάδια ο κύριος Μανδαλιανός για περιβαλλοντικές δράσεις;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ