Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Τεληωρίδης: Άμεση επίλυση του προβλήματος στέγασης του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Γιάννης Τεληωρίδης: Άμεση επίλυση του προβλήματος στέγασης του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία αύριο Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Τεληωρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές με τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος πρέπει να έχει ολοκληρωμένη πολιτική για τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Πολιτικές για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, πολιτικές για την εύκολη μετακίνηση τους, πολιτικές που θα τους δίνουν εύκολη πρόσβαση στα δημοτικά κτήρια, πολιτικές που θα προάγουν την ισοτιμία στη ζωή γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Εμείς όλοι πρέπει να συμβάλουμε, ο καθένας με τον τρόπο του και με την παρέμβασή του, ώστε οπωσδήποτε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, που μόνο αισθήματα ντροπής για το δήμο μας δημιουργεί. Δεν είναι δυνατόν το έτος 2023 το συγκεκριμένο σχολείο να στεγάζεται σ’ αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε πρώτοι στις γιορτές και τελευταίοι στην επίλυση προβλημάτων.

Ο δήμος μας έχει την ευκαιρία και πρέπει να γίνει “Πρωταγωνιστής”, ξεκινώντας από τη μέριμνα για να επιλυθεί το πρόβλημα στέγασης του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ