Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝτράπηκε το περιβάλλον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ντράπηκε το περιβάλλον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Καθώς η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μοίρασε ιλουστρασιόν φυλλάδια που γράφουν ότι ο δήμος είναι πρωτοπόρος στην προστασία του περιβάλλοντος, το περιβάλλον κοκκίνησε από ντροπή.

Η διοίκηση του δήμου που άφησε τα ΕΛΠΕ επί δυόμιση χρόνια να αλωνίζουν με τη δυσοσμία χωρίς να τα πιέσει καθόλου με κανέναν τρόπο, η διοίκηση του δήμου που αποδέχτηκε μέχρι και αιτιάσεις των ΕΛΠΕ πως για τη δυσοσμία ευθύνονται «πατάτες» των εργαζομένων στη βιομηχανία, αυτή η διοίκηση εκτύπωσε ιλουστρασιόν έντυπα και αυτοανακυρήχτηκε πρωτοπόρος στην προστασία του περιβάλλοντος!

Η διοίκηση Μανδαλιανού που δεν είπε κουβέντα για να προειδοποιήσει τους κατοίκους για τις πολύ αυξημένες τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων PM10 επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες στο τέλος του Μαρτίου, η διοίκηση που επί δυόμιση χρόνια κάνει πως δεν γνωρίζει τα αιωρούμενα σωματίδια PM10, αυτή η διοίκηση εκτύπωσε ιλουστρασιόν φυλλάδια για την πρωτοπορία της στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τέσσερις ολόκληρες ιλουστρασιόν σελίδες χωρίς καμία αναφορά στα ΕΛΠΕ, ούτε καν γενικώς στη βιομηχανία. Τέσσερις ολόκληρες σελίδες με οδηγίες προς τους κατοίκους του δήμου για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να προστατέψουν το περιβάλλον. Αυτά που δεν λέει η διοίκηση του δήμου στα ΕΛΠΕ τα λέει στους πολίτες.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε ένα ιλουστρασιόν τετρασέλιδο φυλλάδιο για να καλύψει την ανυπαρξία και την απραξία της στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Η διοίκηση του δήμου θα μπορούσε να εκδώσει αυτό το φυλλάδιο με χορηγό τα ΕΛΠΕ. Σίγουρα θα συμφωνούσαν κι εκείνα με τέτοιο φυλλάδιο. Ντράπηκε το περιβάλλον με το έντυπο που κυκλοφόρησε η διοίκηση Μανδαλιανού.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ