Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ ΕΜΣΕΚ σε οποιαδήποτε κίνηση απόσυρσης του νομοσχεδίου-ταφόπλακας των μικρών επιχειρήσεων

Ο ΕΜΣΕΚ σε οποιαδήποτε κίνηση απόσυρσης του νομοσχεδίου-ταφόπλακας των μικρών επιχειρήσεων

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

Τη Δευτέρα 20/11/23 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ως εκπρόσωποι του Εμπορικού μας Συλλόγου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Κώστας Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος Βλάσσης Νικολαΐδης και ο Υπεύθυνος Επιτροπών Ζαχαρίας Κουϊμτζής.

Έγινε σαφές πως ο ΕΜΣΕΚ, έχει εδραιωθεί ως ένας Εμπορικός Σύλλογος πρωτοπόρος και δραστήριος που υλοποιεί εξαιρετικά σημαντικό έργο σε μια περιοχή όπου οι εμπορικές προοπτικές είναι τεράστιες.

Στη συνέλευση παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός, καθώς και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις τρέχουσες εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα, με το πλέον σημαντικό, το θέμα του φορολογικού να συζητείται έντονα.

Ο Πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ Κώστας Βασιλειάδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε σύντομα στην επιτυχία της 1ης Λευκής Νύχτας του Ευόσμου, μιας εκδήλωσης που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην αγορά μας, ενώ εκτεταμένη αναφορά έκανε επιπλέον στο φλέγον ζήτημα, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για το οποίο εξέφρασε την έντονη αρνητική αντίδραση του Εμπορικού κόσμου.

Έκανε σαφές πως καταδικάζουμε έντονα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και θεωρούμε αναγκαίο να αποσυρθεί και να γίνει εκ νέου διαβούλευση με ισχυρή εκπροσώπηση των επαγγελματιών.

Ο ΕΜΣΕΚ θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε κίνηση που θα αφορά στην απόσυρση ενός νομοσχεδίου -ταφόπλακας των μικρών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων.

Τέλος, επισήμανε την αναγκαιότητα οι συναντήσεις της Ομοσπονδίας να γίνουν πιο τακτικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ