Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ"Το σχολείο θα λειτουργήσει χωρίς θέρμανση καθότι προβλέπεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών"

“Το σχολείο θα λειτουργήσει χωρίς θέρμανση καθότι προβλέπεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών”

Διαβάζοντας την ενημέρωση του κ. Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Σταυρίδη (που δημοσιεύθηκε στην Αγκίδα) θα ήθελα να απευθύνω κάποιες ερωτήσεις για να μην υπάρχουν απορίες στο αναγνωστικό κοινό.

Πότε σας ενημέρωσαν για το πρόβλημα του καυστήρα;

Ισχύουν οι αναφορές γονέων πως το πρόβλημα υπάρχει από το Πάσχα που πέρασε;

Αν ισχύει, ποιες ενέργειες έγιναν από τότε μέχρι σήμερα για να αντικατασταθεί;

Προηγήθηκαν ενέργειες και τους προηγούμενους μήνες, οι οποίες δεν προχώρησαν; Αν ναι, γιατί δεν προχώρησαν;

Ποια ήταν τα προβλήματα στην σύνταξη της μελέτης και δόθηκε εντολή να γίνει ξεχωριστή μελέτη;

Η μελέτη η οποία είχε πρόβλημα και δεν προχώρησε, ποτέ ξεκίνησε;

Τόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία για να προχωρήσει η επίλυση του προβλήματος και να αντικατασταθεί ο καυστήρας, αφού αναφέρετε πως η μελέτη δόθηκε αρχές Νοεμβρίου για υπογραφές και τώρα είναι τέλη Νοεμβρίου;

Προφανώς δεν είστε υπεύθυνος ούτε στην τεχνική υπηρεσία, ούτε στην οικονομική. Κανείς δεν μπορεί να σας το χρεώσει αυτό. Απλά αναζητούμε το κατά πόσο ξεκίνησαν οι διαδικασίες εγκαίρως για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα.

Αφήνοντας τον κ. Αντιδήμαρχο, που από ό,τι φαίνεται τον τελευταίο καιρό τρέχει για να σώσει ό,τι σώζεται, θα αναφερθώ στο email που στάλθηκε σήμερα στους γονείς, για την αυριανή ημέρα, το οποίο θα το αφήσω να το σχολιάσετε εσείς. Δεν μου έρχονται λέξεις να τις τακτοποιήσω σε μια σειρά, γιατί μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και το θράσος που υπάρχει, παίζοντας με τις λέξεις και τα παιδιά. “Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά – χωρίς θέρμανση – καθότι προβλέπεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών “!

Τσιότσος Αθανάσιος

Πρόβλημα με τον καυστήρα των 4ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ