Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι υπεύθυνοι για την αργοπορία αντικατάστασης καυστήρων σε σχολεία του Ευόσμου

Οι υπεύθυνοι για την αργοπορία αντικατάστασης καυστήρων σε σχολεία του Ευόσμου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, επέρριψε τις ευθύνες για την αργοπορία αντικατάστασης καυστήρων σε σχολεία του Ευόσμου στις αντιδημαρχίες Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών, ουσιαστικά στους αντιδημάρχους Κώστα Σωτηράκη και Κώστα Αμανατιάδη. Η ανάρτηση του κυρίου Σταυρίδη είναι η παρακάτω:

«Ενημέρωση του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σταυρίδη

Θέμα: Αντικατάσταση καυστήρων στα 4ο-15ο δημοτικά σχολεία και στα ΕΠΑΛ Ευόσμου

Δόθηκε εντολή για άμεση διαδικασία αντικατάστασης στην τεχνική υπηρεσία. Μετά από προβλήματα στην σύνταξη της μελέτης δόθηκε εντολή να γίνει ξεχωριστή μελέτη για τους δύο καυστήρες. Αρχές Νοεμβρίου κατατέθηκε στην οικονομική υπηρεσία για υπογραφές. Οι μελέτες υπογράφτηκαν από την οικονομική υπηρεσία μετά από δική μου παρέμβαση, μετά από μια εβδομάδα στα μέσα Νοεμβρίου.

Είμαστε σε επαφή με τους διευθυντές των σχολείων και επίσης και με τον υπεύθυνο της τεχνικής εταιρείας για να κάνει τις εργασίες μετά το πέρας του Ολοήμερου και τα Σαββατοκύριακα για την ασφάλεια των μαθητών.

Υ.Γ. Δυστυχώς, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας δεν είμαι υπεύθυνος ούτε στην τεχνική υπηρεσία αλλά ούτε και στην οικονομική υπηρεσία».

“Το σχολείο θα λειτουργήσει χωρίς θέρμανση καθότι προβλέπεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών”
Την Τετάρτη θα τελειώσει η εγκατάσταση του λέβητα στο 4ο και 15ο δημοτικά σχολεία Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ