Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει», είπε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει», είπε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, επανέλαβε πολλές φορές την παροιμία «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει», κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Νοεμβρίου 2023.

Ο κύριος Μανδαλιανός απηύθυνε τη συγκεκριμένη παροιμία στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστα Βασιλειάδη, και στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού, Χρήστο Αντίνου, για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου χωριού στο δήμο.

Όσον αφορά αυτό το θέμα, στη συνεδρίαση αποδείχτηκε ότι δεν υπήρξε καμία κωλυσιεργία των κυρίων Βασιλειάδη και Αντίνου για να μην πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπως και ο ίδιος ο κύριος Βασιλειάδης τόνισε με δήλωσή του στην «Αγκίδα». Ήταν μια από κοινού απόφαση που έλαβαν με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου, γιατί δεν προλάβαιναν να ολοκληρωθούν διάφορες εργασίες ώστε να στηθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου δεν ενημέρωσε τον κύριο Μανδαλιανό για την απόφαση και ο κύριος Μανδαλιανός «ζητούσε τα ρέστα» από τους προέδρους των εμπορικών συλλόγων. Ακόμα κι όταν ξεκαθαρίστηκε ότι ήταν από κοινού απόφαση των προέδρων με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου, ο κύριος Μανδαλιανός δεν έριξε τους τόνους, αλλά συνέχισε να τους απευθύνει μομφή.

Όσον αφορά γενικώς την κωλυσιεργία, πάει πολύ να ακούμε από τον κύριο Μανδαλιανό τη φράση «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει». Από ποιον; Από τον κύριο Μανδαλιανό που εξαιτίας της κωλυσιεργίας της διοίκησής του υπέστη έξωση το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας και κατόπιν και πάλι εξαιτίας της κωλυσιεργίας της διοίκησής του έκανε ενάμιση χρόνο για να ανοίξει. Το μόνο πράγμα που έκανε γρήγορα ο κύριος Μανδαλιανός ήταν το προεκλογικό φεστιβάλ μπύρας και ήθελε το ίδιο γρήγορα να κάνει και το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Όμως το φεστιβάλ μπύρας ήταν εύκολο να στηθεί, αφού δεν χρειαζόταν το ηλεκτρικό ρεύμα που χρειάζεται για ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό. Βέβαια και στο φεστιβάλ μπύρας έπεφτε συνεχώς η τάση του ρεύματος, αλλά κι αυτό για τον δήμαρχο είναι ψιλά γράμματα.

Μακάρι ο δήμαρχος να έδειχνε την ίδια ζέση, που έδειξε για να γίνει το Χριστουγεννιάτικο χωριό, για να γίνει έστω μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου. Σίγουρα θα είχε γίνει. Επί δημαρχίας όμως Κλεάνθη Μανδαλιανού δεν έγινε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολείου.

Κιμ. Ο.

Έκαστος στο είδος του κι ο Κλεάνθης στο κοσκίνισμα
Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό η τελετή παράδοσης παραλαβής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!
Χριστουγεννιάτικο χωριό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εν μέσω βαριάς δυσοσμίας
Όλοι οφείλουν να ενημερώνουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό
«Θέλουμε να κάνουμε Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα σχολειά μας»
«Δεν ήσασταν αρμόδιος να με πάρετε ένα γ@μημένο τηλέφωνο;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ