Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌλοι οφείλουν να ενημερώνουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Όλοι οφείλουν να ενημερώνουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός εκτός του ότι «ζήτησε τα ρέστα» από τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων γιατί δεν θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο χωριό, «ζήτησε τα ρέστα» και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν τον ενημέρωσε για την αναβολή του θέματος που αφορούσε το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων έπρεπε να ενημερώσουν τον κύριο Μανδαλιανό, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όφειλε να ενημερώσει τον κύριο Μανδαλιανό, άπαντες όφειλαν να ενημερώσουν τον κύριο Μανδαλιανό.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά πάσα πιθανότητα, δεν γνώριζε γιατί αναβλήθηκε το θέμα κι έτσι δεν χρειαζόταν να του μιλήσει με αυτόν τον τρόπο ο δήμαρχος. Αυτός που γνώριζε και έπρεπε να ενημερώσει τον δήμαρχο ήταν ο Γενικός Γραμματέας του δήμου. Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν τον ενημέρωσε, αλλά κι αυτόν δεν ήταν ανάγκη ο κύριος δήμαρχος να τον εκθέσει με τέτοιον τρόπο. Οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων σε καμιά περίπτωση δεν όφειλαν να ενημερώσουν τον κύριο δήμαρχο.

Τελικά η γη δεν γυρίζει γύρω από τον ήλιο, αλλά γύρω από τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, αφού ως άλλος βασιλιάς Ήλιος αναφωνεί «Ο Δήμος είμαι εγώ», όπως σχολίασε η Σφήκα και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί μην με κατηγορήσει για λογοκλοπή.

Μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να κουνάει το κεφάλι του γι’ αυτά που ακούει από τον δήμαρχο στο 10ο λεπτό και 10ο δευτερόλεπτο του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=LLkF8al8-C8

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ