Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η απόφαση να μην στηθεί Χριστουγεννιάτικο χωριό ήταν από κοινού με τον...

«Η απόφαση να μην στηθεί Χριστουγεννιάτικο χωριό ήταν από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας»

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της 15ης Νοεμβρίου 2023, υπήρξε ένταση και εκνευρισμός από την πλευρά του δημάρχου, κυρίου Μανδαλιανού, γιατί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απέσυρε το θέμα της παραχώρησης χώρου στο πάρκο της Μουσών στους Εμπορικούς Συλλόγους, προκειμένου να στηθεί Χριστουγεννιάτικο χωριό. Ο δήμαρχος κατηγόρησε τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων, γιατί θεώρησε πως εκείνοι ευθύνονται που δεν θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση τα Χριστούγεννα.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι και η απόφαση για να μην στηθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό ήταν των Εμπορικών Συλλόγων και του Γενικού γραμματέα από κοινού, όπως φαίνεται από τη δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστας Βασιλειάδης, στην «Αγκίδα» και είναι η παρακάτω:

«Έγινε μια πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο και υπήρχε θετική διάθεση να πραγματοποιηθεί η ιδέα του δημάρχου για να στηθεί Χριστουγεννιάτικο χωριό στο πάρκο της Μουσών. Μάλιστα έλαβε τα εύσημα μας για την πρωτοβουλία και τη διαβεβαίωση ότι θα αναλύσουμε το θέμα και θα επανέλθουμε εντός λίγων ημερών .

Κατόπιν, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κύριο Ισαάκ Ξανθόπουλο, αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η δράση γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα στο πάρκο της Μουσών πρέπει να αναβαθμιστεί, κάτι που χρειάζεται χρόνο. Ταυτόχρονα δεν αρκούσε ο χρόνος ούτε για να πάρουμε άδεια από την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας για τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, αλλά και για να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες μελέτες όσον αφορά την αδειοδότηση του χώρου, ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως πράσινο.

Μάλιστα χθες Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 12:30 η ώρα το μεσημέρι ήμουν στο δημαρχείο για να συναντήσω το Δήμαρχο και να τον ενημερώσω προσωπικά, αλλά ήταν σε συναντήσεις.

Τα όσα είπε χθες ο Δήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά το πρόσωπό μου, ήταν άδικα και αβάσιμα, γι’ αυτό τον καλώ να ανακαλέσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ