Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Θέλουμε να κάνουμε Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα σχολειά...

«Θέλουμε να κάνουμε Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα σχολειά μας»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στην πρόταση του απερχόμενου δημάρχου για το στήσιμο Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος τόνισε πως είναι θετικός απέναντι στην πρόταση, αλλά επεσήμανε ότι εάν η απερχόμενη διοίκηση του δήμου είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να υπάρχει μελέτη και ο φάκελος να ήταν έτοιμος με αρχιτεκτονικά, χωροτακτικά και φωτορεαλιστικά σχέδια, ώστε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση να εγκρίνονταν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οτιδήποτε άλλο, υπογράμμισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, θα ήταν μία προχειρότητα και θα δυσφημούσε το δήμο.

Κατόπιν ο κύριος Αλεξανδρίδης, αφού και πάλι τόνισε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του δημάρχου και του δήμου εάν πιστεύουν πως μπορούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να στήσουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό, αναφέρθηκε σε μελέτες που έπρεπε να γίνουν για σχολεία του δήμου και δεν έγιναν γι’ αυτό κινδυνεύουν να κλείσουν.

«Εμείς πρώτα τα σχολεία μας δεν μπορούμε να διορθώσουμε. Καλά είναι τα χωριά να τα κάνουμε, αλλά πρώτα να κοιτάξουμε να μην κλείσουν τα σχολειά μας», υπογράμμισε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ