Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Σας ενημέρωσε ο κύριος Καϊτετζίδης και μας παραμυθιάζατε όλοι μαζί κύριε Τσιότσο;»

«Σας ενημέρωσε ο κύριος Καϊτετζίδης και μας παραμυθιάζατε όλοι μαζί κύριε Τσιότσο;»

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Αγαπητέ κύριε Τσιότσο,

διάβασα με προσοχή τα ερωτήματα που διατυπώσατε και ζητάτε απαντήσεις από τον κύριο Καϊτετζίδη και πραγματικά ένιωσα μεγάλη έκπληξη.

Η συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, στην οποία αναφέρεστε, είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Δεν χρειάζεται να απαντήσει ο κύριος Καϊτετζίδης στα ερωτήματα που θέτετε, γιατί γνώριζε πολύ καλά πως υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ και μας δούλευε. Αυτό αποδεικνύεται από τα έγγραφα και είμαι σίγουρος ότι το αντιλαμβάνεστε κι εσείς κύριε Τσιότσο.

Εγώ όμως θα περίμενα από εσάς να πείτε άλλα πράγματα, αφού είστε από τους πολίτες που συμμετέχετε στην Πρωτοβουλία, αν δεν κάνω λάθος. Σας είχε ενημερώσει ο κύριος Καϊτετζίδης για την ύπαρξη τίτλου ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ και μας παραμυθιάζατε όλοι μαζί; Εάν δεν σας είχε ενημερώσει, γιατί ακόμη κανείς από την Πρωτοβουλία δεν έχει καταγγείλει το γεγονός; Γιατί κύριε Τσιότσο η Πρωτοβουλία έβγαλε μια Μαύρη Βίβλο από την οποία αποκρύβονταν τα κύρια σημεία της υπόθεσης του ΘΕΠΑΝ; Γιατί εσείς προσωπικά δεχτήκατε κάτι τέτοιο; Γιατί η Πρωτοβουλία παραπληροφόρησε τον κόσμο λέγοντας ούτε καν τις μισές αλήθειες γι’ αυτήν την υπόθεση, με τη διανομή αυτού του κουρελόχαρτου; Μπορείτε να μας απαντήσετε κύριε Τσιότσο;

Εάν θέλετε μου απαντάτε κύριε Τσιότσο, μιας και ο κύριος Καϊτετζίδης, η κυρία Δημητρίου και ο αρχηγός της Πρωτοβουλίας Παρατρεχάμενων Καϊτετζίδη σταμάτησαν να μου απαντούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα κείμενά τους καμία απάντηση δεν περιείχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ