Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚ. Καϊτετζίδη τι σημαίνει η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου της 16/12/2009 για...

Κ. Καϊτετζίδη τι σημαίνει η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου της 16/12/2009 για το ΘΕΠΑΝ;

Αν και απέδωσε η πίεση που υπήρξε τα δύο προηγούμενα έτη για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας (παλαιά Κοιμητήρια Κορδελιού), προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να κατοχυρωθεί ο δήμος και να μην χαθεί αυτή η τεράστια δημοτική περιουσία, δεν ενδείκνυται ούτε εφησυχασμός, ούτε να υπερισχύσει η νοοτροπία πως τελείωσε η υπόθεση και περάσει ο χρόνος, γιατί αυτό θα πάει εναντίον όλων μας. Τις κινήσεις της Εκκλησίας θα τις περιμένουμε και σίγουρα θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει.

Μέχρι να κάνει την επόμενη κίνηση η Εκκλησία που θα πρέπει να αναμένουμε και επειδή υπάρχει χρόνος για την εκδίκαση, θα πρέπει να δούμε την υπόθεση από την αρχή και να ερευνηθεί η διαχείριση του θέματος, για να φτάσουμε στα απαραίτητα συμπεράσματα στο ερώτημα «πως πήγε να χαθεί το ΘΕΠΑΝ»;

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την απόφαση 198 του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ελευθερίου – Κορδελιού της μακρινής αλλά πολύ σημαντικής ημερομηνίας 16/12/2009 που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι παρουσίες των αιρετών στο 11ο θέμα, που αφορούσε το ΘΕΠΑΝ και την ομοφωνία που προέκυψε στην συνεδρίαση ως προς την συγκεκριμένη απόφαση.

Κύριε Καϊτετζίδη, που ήσασταν παρόν,

Θυμάστε ποιο ήταν αυτό το θέμα, που αφορούσε το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας (παλαιά Κοιμητήρια Κορδελιού);

Ποια η δική σας τοποθέτηση επί του θέματος, αφού από ενέργειες σας μεταφέρθηκαν τα Κοιμητήρια, οπότε και αποχαρακτηρίστηκε το αγροτεμάχιο;

Τι αποφασίστηκε σε εκείνο το Δημοτικό συμβούλιο;

Με ποια αιτιολογία πάρθηκε η απόφαση, η οποία αναγράφεται στο πρακτικό της;

Τι ακριβώς σημαίνει η απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό συμβούλιο;

Προφανώς πρέπει να απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα, για να αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα που απαιτεί το ζήτημα. Είναι τεράστιο θέμα και η ολιγωρία που έδειξε ο Δήμος για πολλά χρόνια, θα πρέπει να είναι αντικείμενο ανάλυσης και στοχασμού.

Υγ: Και οι υπόλοιποι που ήταν παρόν, από τον δήμαρχο μέχρι και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, θα τοποθετηθούν στο άμεσο μέλλον. Για την διαφάνεια θα πάει η υπόθεση από την αρχή, για να καταλάβουμε όλοι για ποιον λόγο πήγε να χαθεί το ΘΕΠΑΝ και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ποιος ο λόγος που πήγαν να το χάσουν οι αιρετοί.

Τσιότσος Αθανάσιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ