Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧωρίς ανακοινώσεις και προτάσεις η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Χωρίς ανακοινώσεις και προτάσεις η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 & ώρα 18:30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο.

Τελευταία φορά που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε συμπεριλάβει στη συνεδρίαση διαδικασία ανακοινώσεων-προτάσεων ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου 2023. Στη σημερινή συνεδρίαση δεν υπάρχει διαδικασία ανακοινώσεων-προτάσεων. Επί δυόμιση μήνες χωρίς ανακοινώσεις-προτάσεις οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Το 13ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά την παραχώρηση χώρου στο πάρκο Μουσών στους εμπορικούς συλλόγους του Δήμου, για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ