Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν θα αναλάβει θέση αντιδημάρχου ο Στάθης Καϊτετζίδης

Δεν θα αναλάβει θέση αντιδημάρχου ο Στάθης Καϊτετζίδης

του Στάθη Καϊτετζίδη

ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους και όλες που εμπιστεύτηκαν και ανέδειξαν Δημοτική Αρχή τον συνδυασμό μας και τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη Δήμαρχο. Δράττομαι της ευκαιρίας και ευχαριστώ τους συνδημότες και τις συνδημότισσες για την προτίμησής τους στο πρόσωπό μου με το γνωστό αποτέλεσμα.

Για μένα, η εκλογή μου ως δημοτικού συμβούλου ήταν αναμενόμενη και η ”πρωτιά” μου δεν αποτελεί έκπληξη. Η πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης, για μένα, δεν είναι προϋπόθεση προσωπικής ανάδειξης.

Είμαι αντίθετος με την θεωρία του ”Μακιαβελισμού”, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η άρση κάθε ηθικού φραγμού προκειμένου να επιτευχθούν προσωπικοί στόχοι, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν αλλαγή συνθηκών.

Προσωπικά πρώτα σκέφτομαι μετά αποφασίζω και ύστερα μιλάω. Για όσους με γνωρίζουν είναι σίγουροι ότι όταν λέω κάτι το εννοώ. Για όσους δεν με γνωρίζουν τόσο καλά, τους διαβεβαιώνω ότι ισχύει στο ακέραιο η δήλωσή μου της 21ης Ιανουαρίου του 2023 στην EURO τηλεόραση και όπου αλλού την επανέλαβα. Ευθύνες θα αναλάβω, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, τίτλου ή ” καρέκλας”. Βάσει της αυτοδέσμευσής μου, θεωρώ την αξιοπρέπειά μου πολύ ακριβότερη έναντι οποιασδήποτε αμοιβής, τίτλου και προβολής.

Επαναλαμβάνω όσα κατά το παρελθόν έχω δηλώσει. ”Μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να μεταφέρω στους νέους ανθρώπους όποια γνώση και εμπειρία έχω αποκτήσει από τα 42 χρόνια συμμετοχής μου στην αυτοδιοίκηση, βοηθώντας στη δημιουργία ενός καλύτερου Δήμου, μιας καλύτερης ποιότητας ζωής”.

Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε.

30 Οκτωβρίου 2023

Ακολουθώντας το παράδειγμα του κυρίου Καϊτετζίδη ας μην αναλάβουν αντιδημαρχίες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ