Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκολουθώντας το παράδειγμα του κυρίου Καϊτετζίδη ας μην αναλάβουν αντιδημαρχίες

Ακολουθώντας το παράδειγμα του κυρίου Καϊτετζίδη ας μην αναλάβουν αντιδημαρχίες

Ο κύριος Καϊτετζίδης είναι πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης απ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Καϊτετζίδης είναι 67 ετών και με σημερινή του δήλωση ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να αναλάβει αντιδημαρχία, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στην αρχή του έτους στη EURO τηλεόραση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να μεταφέρουμε ως έμπειροι ή ως παλιοί ή όπως θέλετε να χαρακτηριστούμε εμείς οι μεγαλύτεροι στην ηλικία στους νέους ανθρώπους, εγώ προσωπικά αυτό ζητώ και καλώ κι άλλους συνομηλίκους μου, αν θέλετε».

Ας συμφωνήσουν λοιπόν με το κάλεσμα του κυρίου Καϊτετζίδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της νεοεκλεγείσας διοίκησης, που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από αυτόν όπως οι κύριοι Μαξούρας και Γούσιος, οι οποίοι υπήρξαν αντιδήμαρχοι στο παρελθόν, και ας μην αναλάβουν αντιδημαρχίες ή άλλες θέσεις ευθύνης. Η νέα διοίκηση έχει νέους ανθρώπους με όρεξη και ενθουσιασμό να προσφέρουν.

Οι παλιότεροι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να κάνουν πράξη την παρακάτω επισήμανση του κυρίου Καϊτετζίδη: «Μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να μεταφέρω στους νέους ανθρώπους όποια γνώση και εμπειρία έχω αποκτήσει από τα 42 χρόνια συμμετοχής μου στην αυτοδιοίκηση, βοηθώντας στη δημιουργία ενός καλύτερου Δήμου, μιας καλύτερης ποιότητας ζωής».

Για τους παλιότερους ο νέος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης μπορεί να συγκροτήσει μια τριμελή ομάδα έμπειρων αυτοδιοικητικών που θα συμβουλεύει και τον ίδιο και τους νεότερους οι οποίοι θα αναλάβουν αντιδημαρχίες ή άλλες θέσεις ευθύνης. Αυτή θα είναι μια καλή εξέλιξη, ώστε να μπει η νέα διοίκηση με το δεξί, δείχνοντας αποφασισμένη να αλλάξει πράγματα και νοοτροπίες.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ