Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνάντηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ

Συνάντηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ

Συνάντηση του νέου δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) πραγματοποίησε ο νέος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Αλεξανδρίδης ενημέρωσε τη διοίκηση των δημοσιογράφων της Βόρειας Ελλάδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου αλλά και για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για την επίλυσή τους με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Αλεξανδρίδης δέχτηκε ερωτήσεις για διάφορα ζητήματα από τους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα διεκδικήσει την ενδυνάμωση με ανθρώπινο δυναμικό του αστυνομικού τμήματος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου για την πάταξη της εγκληματικότητας, θα ενισχύσει το φωτισμό σε κάθε γειτονιά του δήμου και θα τοποθετήσει ανελκυστήρες στις πεζογέφυρες πάνω από κεντρικούς δρόμους της περιοχής, ώστε να είναι εφικτή η χρήση τους από άτομα με κινητικά προβλήματα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στις προτεραιότητές του βρίσκεται η αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της δυσοσμίας που αντιμετωπίζει κυρίως η περιοχή του Ελευθερίου – Κορδελιού, απαιτώντας από τις ρυπογόνες επιχειρήσεις να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα.

«Όσοι ασκούν διοίκηση, οφείλουν να λύνουν προβλήματα. Όπου δεν είναι εύκολο να δώσεις λύση, ψάχνεις τρόπο, να το καταφέρεις. Εμείς θέλουμε από τους εκπροσώπους του Τύπου να προβάλλουν, ό,τι καλό γίνεται στον τόπο μας, αλλά και να ασκούν κριτική σε οποιαδήποτε παράλειψή μας», σημείωσε ο νέος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ