Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: Εσείς έπρεπε να μας πείτε για την υπόθεση Κουτελιάν κύριε...

Στάθης Καϊτετζίδης: Εσείς έπρεπε να μας πείτε για την υπόθεση Κουτελιάν κύριε Καμαρινέ

Του Στάθη Καϊτετζίδη

Κύριε Καμαρινέ.

Με εκπλήσσετε όταν απευθύνεσται σε μένα ρωτώντας με για την υπόθεση ” ΚΟΥΤΕΛΙΑΝ ”. Γνωρίζω πολύ λιγότερα απ’ ότι εσείς. Τα λίγα που γνωρίζω είναι όσα ακούω από συζητήσεις στην κοινωνία και από μία εκπομπή στην τηλεόραση πριν από 17 χρόνια. [ το 2006 ].

Σας θυμίζω ότι ήμουν Δήμαρχος Ελευθερίου – Κορδελιού έως 31/12/1998. Η ιστορία ΚΟΥΤΕΛΙΑΝ [ όπως την χαρακτηρίζετε ] έγινε το 2006, δεν είχα καμία απολύτως ανάμειξη και καμία απολύτως επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση.

Θα περίμενα να μας διαφωτίσετε εσείς διότι από την ενοποίηση των δύο Δήμων Ελευθερίου – Κορδελιού και Εύοσμου είστε Δημοτικός σύμβουλος , αντίθετα με μένα που ήμουν απλός δημότης.

Επιπλέον σας θυμίζω ότι η ” βόμβα ” ΚΟΥΤΕΛΙΑΝ έσκασε στα χέρια του Δημάρχου κυρίου Πέτρου Σούλα [ χωρίς να έχει καμία εμπλοκή ή ευθύνη ] και μάλιστα όπως ο ίδιος ανέφερε στη θητεία του πλήρωσε ο Δήμος κάποιες αποζημιώσεις στον κύριο Κουτελιάν, μετά από δικαστικές αποφάσεις, ενώ εκκρεμούν και άλλες αγωγές κατά του Δήμου.

Σε αυτή λοιπόν την διοίκηση του κυρίου Σούλα ήσασταν αντιδήμαρχος παιδείας και ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Δημάρχου, δεν νομίζετε ότι από αυτήν τη θέση θα μπορούσατε να ” ρίξετε φως ” σ’ αυτό που σήμερα ζητάτε από εμένα.

Επιπλέον από το 2019 μέχρι και σήμερα είστε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο συνδυασμός σας έχει 14 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο σας δίνει το δικαίωμα με τις υπογραφές σας να καλέσετε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την υπόθεση ΚΟΥΤΕΛΙΑΝ, αυτό μπορείτε να το κάνετε και αύριο το πρωί και βέβαια έως την 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Εάν απευθυνόμενος σε μένα εννοείται πρωτοβουλίες που θα πρέπει να παρθούν στη νέα δημοτική περίοδο στην οποία θα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, σας διαβεβαιώνω ότι για το θέμα που σας ενδιαφέρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο, θα έχετε την υποστήριξή και την υπογραφή μου.

Στη διάθεσή σας τώρα και στο μέλλον.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

25 Οκτωβρίου 2023

Γιάννης Καμαρινός: Κοροϊδία και για την υπόθεση Κουτελιάν από τον κύριο Καϊτετζίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ