Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Κοροϊδία και για την υπόθεση Κουτελιάν από τον κύριο Καϊτετζίδη

Γιάννης Καμαρινός: Κοροϊδία και για την υπόθεση Κουτελιάν από τον κύριο Καϊτετζίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Διάβασα τα όσα μου απάντησε ο κύριος Καϊτετζίδης για την υπόθεση Κουτελιάν και αυτήν τη φορά δεν γέλασα καθόλου, γιατί πραγματικά ο κύριος Καϊτετζίδης έχει αναγάγει σε επιστήμη την κοροϊδία απέναντι στους δημότες, προκειμένου να μην απαντάει σε τίποτα.

Ο κύριος Καϊτετζίδης και για το «φόνο» της υπόθεσης Κουτελιάν δεν γνωρίζει τίποτα, όπως δεν γνώριζε τίποτα και για το «φόνο» της υπόθεσης του ΘΕΠΑΝ. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα γνωρίζει τίποτα και η Πρωτοβουλία των Παρατρεχάμενών του που αυτοπροσδιορίζεται ως «Κάτοικοι Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» ή κάπως έτσι.

Δεν ξέρω σε ποιον νομίζει ότι απευθύνεται ο κύριος Καϊτετζίδης και μου απαντάει με τρόπο που αν η υπόθεση δεν ήταν τόσο σοβαρή για το δήμο, θα μου προκαλούσε πολλά γέλια. Ο κύριος Καϊτετζίδης μου ζητάει και το λόγο, γιατί, όπως γράφει, εγώ θα έπρεπε να ξέρω για την υπόθεση Κουτελιάν, επειδή ήμουν αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος την περίοδο που αυτή ήταν σε εξέλιξη, ενώ ο ίδιος ήταν ένας απλός δημότης.

Ακούστε λοιπόν κύριε πρώην δήμαρχε, γιατί εγώ δεν είμαι παρατρεχάμενός σας της Πρωτοβουλίας Υποστηρικτών σας, για να πιστέψω τις «εξυπνάδες» σας κόντρα σε κάθε λογική.

Την υπόθεση Κουτελιάν τη δημιούργησαν τα πνευματικά σας παιδιά, τα «παιδιά» σας, οι παρατρεχάμενοί σας, οι συνοδοιπόροι σας, τα πρωτοπαλίκαρά σας. Κρατήστε όποια από τις παραπάνω λέξεις σας αρέσει. Αυτοί έστησαν σκηνές έξω από το δημαρχείο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, ανάγοντας σε νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης την οδηγία SEVESO και καταστρέφοντας τον πρώην και το νυν δήμο με απαγορεύσεις που δεν θα έπρεπε να επιβληθούν, αφού τελικά η SEVESO είναι μια απλή οδηγία και δεν είναι ούτε νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε νόμος του Ελληνικού κράτους.

Εσείς κύριε Καϊτετζίδη, όταν προσχωρήσατε στην παράταξη Αλεξανδρίδη, δηλώσατε ότι προσχωρείτε σαν παράταξη, γιατί η παράταξή σας δεν σταμάτησε να λειτουργεί από τότε που ήσασταν δήμαρχος. Αφού υπήρχε παράταξη, της οποίας ήσασταν αρχηγός, πώς ήσασταν απλός πολίτης; Τελικά υπάρχει παράταξη κύριε Καϊτετζίδη ή μας δουλεύετε, κόβοντας και ράβοντας κάθε φορά τα πράγματα όπως σας βολεύει; Όμως κύριε Καϊτετζίδη, που νομίζετε ότι είστε έξυπνος και ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ανόητοι και πλατιάζετε το λόγο και τα κείμενά σας για να «πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα», είτε είχατε παράταξη είτε όχι, δεν γίνεται τα πρωτοπαλίκαρά σας να έκαναν τέτοιες ιστορίες στο Κορδελιό κι εσείς να δηλώνετε πως ούτε είδατε, ούτε ξέρετε τίποτα.

Και στην υπόθεση Κουτελιάν, όπως και στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, η διοίκηση Λαφαζανίδη μάς παρουσίασε την κατάσταση ως τετελεσμένη, όταν προέκυψε ο ενιαίος δήμος. Και στην υπόθεση Κουτελιάν δεν βρέθηκε ούτε ένας μα ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από το Ελευθέριο Κορδελιό να διαφωτίσει την κατάσταση. Όποιον ρωτούσαμε, μπουρδούκλωνε τα πράγματα ακριβώς όπως κάνετε εσείς. Στην υπόθεση ΘΕΠΑΝ παρουσιάστηκαν έγγραφα του Κτηματολογίου, χωρίς κανένας, ούτε εσείς, να μας πει ότι αυτά προέκυψαν γιατί ο δήμος δεν πήγε να πάρει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου και στην υπόθεση Κουτελιάν παρουσιάστηκαν δικαστικές αποφάσεις, χωρίς κανένας να μας πει, όπως μας είπε πριν λίγο καιρό ο δικηγόρος του δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι ο πρώην δήμος Ελευθερίου Κορδελιού δεν έκανε όσα θα έπρεπε να κάνει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η υπόθεση της ιστορίας SEVESO ξεκαθαρίστηκε επειδή τη σκάλισε η Αγκίδα και με αυτόν τον τρόπο ήρθε στο φως της δημοσιότητας η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ερώτηση ιδιώτη, η οποία λέει ότι από τη SEVESO δεν προκύπτουν απαγορεύσεις γιατί είναι οδηγία για νομοθέτηση και όχι νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι, με βάση την οδηγία SEVESO, πρέπει να πάρουν μέτρα τα ΕΛΠΕ και όχι να απαγορεύεται η έκδοση οικοδομικών αδειών σε περιοχές του δήμου, όπως αγωνίστηκαν και πέτυχαν τα πρωτοπαλίκαρά σας.

Αυτά προς το παρόν κύριε Καϊτετζίδη που θα τολμήσετε να μου παραστήσετε την αθώα περιστερά και στην υπόθεση Κουτελιάν και επιπλέον θα τολμήσετε να μου ζητήσετε και τα ρέστα. Το θράσος σας κύριε Καϊτετζίδη δεν έχει όρια, αλλά σ’ εμένα δεν περνάνε αυτά.

Και μην μου απαντήσετε πως τα πρωτοπαλίκαρά σας ξεσηκώθηκαν να αγωνιστούν για την επιβολή απαγορεύσεων στο δήμο, επειδή σας είπε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ότι η SEVESO είναι νόμος και ότι πρέπει να επιβληθεί απαγόρευση έκδοσης οικοδομικών αδειών σε μεγάλο μέρος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού γιατί οι κύκλοι SEVESO είναι θέλημα Θεού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ