Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαύρη προπαγάνδα από την Πρωτοβουλία Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη

Μαύρη προπαγάνδα από την Πρωτοβουλία Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη

Διάβασα με προσοχή στην «Αγκίδα» την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη και έφριξα για μία ακόμα φορά.

Κατ’ αρχάς οφείλω βέβαια να συγχαρώ την Πρωτοβουλία που αυτοπροσδιορίζεται ως «Κάτοικοι Ελευθερίου-Κορδελιού-Ευόσμου», ενώ στην πραγματικότητα ήταν το εκλογικό επιτελείο του κυρίου Καϊτετζίδη. Οφείλω να τους συγχαρώ γιατί κατάφεραν να χειραγωγήσουν όλον τον κόσμο που αντιμετώπισε με ευαισθησία την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και να τον οδηγήσουν να ψηφίσει Καϊτετζίδη, δίνοντας στον εκλεκτό τους την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης.

Όμως η Μαύρη Βίβλος που εξέδωσε η Πρωτοβουλία Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Μαύρη Κατάμαυρη Προπαγάνδα που αποκρύπτει τους βασικούς υπεύθυνους του ζητήματος του ΘΕΠΑΝ και ρίχνει όλες τις ευθύνες στη διοίκηση Μανδαλιανού και σε συγκεκριμένους αντιδημάρχους.

Κάποιοι όμως δεν τρώμε κουτόχορτο, γι’ αυτό πρέπει να επισημάνω ορισμένα πράγματα. Όταν ενώθηκαν οι πρώην δήμοι Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου, η απώλεια του ΘΕΠΑΝ από τη δημοτική περιουσία παρουσιάστηκε ως γεγονός τετελεσμένο από τη διοίκηση Λαφαζανίδη. Όσοι προερχόμασταν από τον Εύοσμο δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι είχε συμβεί. Δεν βρέθηκε ούτε ένας μα ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από το Ελευθέριο Κορδελιό, που ήταν παρών στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, ο οποίος να μας πει ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας, αφού το γνώριζαν με βάση την απάντηση που είχε πάρει το Δημοτικό τους Συμβούλιο από τη Διεύθυνση Γεωργίας. Ο κύριος Καϊτετζίδης είχε εξαφανιστεί και δεν έβγαζε μιλιά, όπως το ίδιο έκαναν και οι συνοδοιπόροι του που εκλέχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου δήμου. Κανείς δεν ήξερε τίποτα για τον «φόνο».

Όταν κάποτε εμφανίστηκε ο κύριος Καϊτετζίδης και πάλι δεν έβγαλε τσιμουδιά για τον τίτλο ιδιοκτησίας που γνώριζε ότι υπήρχε, παρά οδήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες προς την κατεύθυνση αναζήτησης κάποιου δημοσιεύματος, στο οποίο να είχε καταγραφεί ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄ είχε παραδεχτεί πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο Ελευθερίου Κορδελιού. Ο κύριος Καϊτετζίδης αποπροσανατόλιζε τους πάντες από το να ψάξουν στη Διεύθυνση Γεωργίας τον τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ γνώριζε ότι υπάρχει.

Κάποιοι από την Πρωτοβουλία Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη, τα γνωρίζουν καλά όλα τα παραπάνω, άλλωστε τα έχει γράψει και η «Αγκίδα», από την οποία χρησιμοποιούν μόνο τα στοιχεία που συμφέρουν τον κύριο Καϊτετζίδη. Έγραψαν λοιπόν μια Μαύρη Βίβλο χωρίς καμία αναφορά σ’ αυτά και επιπλέον έβαλαν μπροστά τον κύριο Καϊτετζίδη, αλλά και άλλους που δεν μας διαφώτισαν όταν έπρεπε για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, να τη μοιράζουν και να μαζεύουν παραμονές των εκλογών ψηφαλάκια για τον κύριο Καϊτετζίδη. Φόρτωσαν στον κύριο Μανδαλιανό τις διαχρονικές ευθύνες των κυρίων Λαφαζανίδη και Καϊτετζίδη, αλλά και όλων εκείνων των δημοτικών συμβούλων του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού που γνώριζαν την ύπαρξη τίτλου ιδιοκτησίας και δεν μιλούσαν.

Τιμώ τους ενεργούς πολίτες που παίρνουν μέρος στα κοινά. Τους ενεργούς πολίτες όμως και όχι τους εγκάθετους υποστηρικτές. Καλώ λοιπόν όσους από την Πρωτοβουλία χρησιμοποιήθηκαν από τον κύριο Καϊτετζίδη και από επιτήδειους παρατρεχάμενούς του για να τον εκλέξουν πρώτο δημοτικό σύμβουλο, να ενημερωθούν για να καταλάβουν ότι στήριξαν έναν άνθρωπο που ποτέ δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, ενώ γνώριζε γι’ αυτόν.

Εάν ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης δεν σκάλιζε την υπόθεση και εάν δεν έφτανε τελικά στη Διεύθυνση Γεωργίας, ο κύριος Καϊτετζίδης θα συνέχιζε να μας βάζει να ψάχνουμε δημοσιεύματα για τις κουβέντες που του είπε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄, μέχρι το ΘΕΠΑΝ να κάνει φτερά.

Γιάννης Καμαρινός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ