Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταποντίστηκε στις εκλογές η αντιδήμαρχος Αθανασιάδου Όλγα

Καταποντίστηκε στις εκλογές η αντιδήμαρχος Αθανασιάδου Όλγα

Στην 33η θέση του ψηφοδελτίου Μανδαλιανού στον Εύοσμο με 267 σταυρούς προτίμησης καταποντίστηκε η αντιδήμαρχος Αθανασιάδου (Νέδου) Όλγα. Τέτοιος καταποντισμός εν ενεργεία αντιδημάρχου στις εκλογές μάλλον δεν έχει ξαναγίνει.

Η κυρία Αθανασιάδου είναι προφανές πως πλήρωσε το γεγονός ότι ως αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος διακρίθηκε στην έκδοση φυλλαδίων που περιέγραφαν μια μαγική κατάσταση στο δήμο, την οποία οι δημότες δεν έβλεπαν πουθενά. Η παρουσία της στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία ξεκινούσε με αυτά τα φυλλάδια και τελείωνε σ’ αυτά.

Η κυρία Αθανασιάδου πλήρωσε τη στάση της απέναντι στους εργαζόμενους στο δήμο. Έφτασε το Σωματείο Εργαζομένων να την καταγγείλει προσωπικά για τον τρόπο της απέναντι σε εργαζόμενους και για προσωπικές συνεντεύξεις με εργαζόμενους στις οποίες ζητούσε την ψήφο τους για να ανανεώσουν τη θητεία της διοίκησης Μανδαλιανού.

Η κυρία Αθανασιάδου πλήρωσε το γεγονός ότι ως πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ, εξαφανίστηκε αρνούμενη να υπογράψει την ανανέωση των συμβάσεων 34 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, επειδή ο νόμος δεν είχε ψηφιστεί ακόμη από τη Βουλή και ενδεχομένως θα μπορούσε να υποστεί πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να της πάρουν και το σπίτι, όπως η ίδια δήλωσε τότε.

Γι’ αυτό οι δημότες έστειλαν την κυρία Αθανασιάδου στο σπίτι της, για να μην φοβάται μήπως το χάσει στην περίπτωση που χρειαστεί να διασφαλίσει την εργασία εργαζομένων του δήμου.

Στην περίπτωση της κυρίας Αθανασιάδου αξίζει να αναφερθεί ότι παρά το γεγονός πως δημιούργησε προβλήματα σε όποια θέση και αν βρέθηκε, ο κύριος Μανδαλιανός πάντα την τοποθετούσε σε θέσεις ευθύνης.

Κιμ. Ο.

Μόνο έναν εκπαιδευτικό εξέλεξε η διοίκηση Μανδαλιανού
Πέντε αντιδήμαρχοι της διοίκησης Μανδαλιανού δεν εκλέχτηκαν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ