Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜόνο έναν εκπαιδευτικό εξέλεξε η διοίκηση Μανδαλιανού

Μόνο έναν εκπαιδευτικό εξέλεξε η διοίκηση Μανδαλιανού

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει 7 εκπαιδευτικούς στους 15 δημοτικούς συμβούλους. Η μισή σχεδόν διοίκηση Μανδαλιανού είναι εκπαιδευτικοί. Στο νεοεκλεγέν Δημοτικό συμβούλιο η παράταξη Μανδαλιανού εξέλεξε 8 δημοτικούς συμβούλους, από τους οποίους μόνο ένας είναι εκπαιδευτικός.

Πολύ λογική εξέλιξη καθώς η διοίκηση, που οι μισοί δημοτικοί της σύμβουλοι ήταν εκπαιδευτικοί, δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολείου, δεν φρόντισε να βρει κατάλληλη στέγη για το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού αλλά προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα αντιεπιστημονικά σε βάρος του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, προσπάθησε αντιπαιδαγωγικά να στοιβάξει τα 19ο και 24ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, κατάφερε επί ένα χρόνο να μην λειτουργήσει το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου ενώ ήταν έτοιμο, κατάφερε να θεμελιωθεί το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου πριν λίγο καιρό ενώ η χρηματοδότηση είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Όλοι μαζί οι εκπαιδευτικοί της διοίκησης Μανδαλιανού ανέχτηκαν τον δήμαρχο να λέει πως τα εργαστήρια της φυσικής δεν χρειάζονται στους μαθητές του δημοτικού, γιατί σ’ αυτήν την ηλικία δεν τα εκτιμάνε. Και τον ανέχτηκαν και υιοθέτησαν την τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού κανένας δεν αποστασιοποιήθηκε από αυτήν την απίστευτα αντιεπιστημονική κουβέντα.

46,66% η παρουσία των εκπαιδευτικών στη διοίκηση Μανδαλιανού, 12,5% η παρουσία των εκπαιδευτικών στη μείζονα αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κύριο Μανδαλιανό, το αποτέλεσμα της τραγικής παρουσίας της διοίκησης Μανδαλιανού στον τομέα της Παιδείας.

Κιμ. Ο.

Πέντε αντιδήμαρχοι της διοίκησης Μανδαλιανού δεν εκλέχτηκαν
Καταποντίστηκε στις εκλογές η αντιδήμαρχος Αθανασιάδου Όλγα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ