Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: «Την Κυριακή δίνουμε τέλος στην απραξία και την αδιαφορία»

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Την Κυριακή δίνουμε τέλος στην απραξία και την αδιαφορία»

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία στον Εύοσμο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης

«Δεν ήρθαμε εδώ για να αντιπαρατεθούμε με κανέναν. Δεν ήρθαμε για να διχάσουμε τον τόπο. Θα είμαστε διοίκηση όλων των δημοτών. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και με αυτά θα παλέψουμε από την 1η Ιανουαρίου. Σε αυτόν τον αγώνα θα ζητήσουμε τη συνεργασία όλων των παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί εμείς έχουμε τη φιλοσοφία της συνεργασίας. Δεν φοράμε παρωπίδες. Εμείς θα τιμωρήσουμε την απραξία, εσείς θα τιμωρήσετε την αδιαφορία».

Την τελευταία του προεκλογική ομιλία στο Εύοσμο, στη γεμάτη από κόσμο κεντρική πλατεία, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Σήμερα αισθάνομαι τεράστια τιμή, την οποία μου κάνετε εσείς οι συμπολίτες μου, στον τόπο που γεννήθηκα. Μαζί σας, στα πάρκα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας, όπου καταγράφονται τα προβλήματα, έκανα εγώ τα debate μου. Ακούγοντας τις ερωτήσεις των συμπολιτών μου, βλέποντας την οργή και το θυμό στα μάτια τους. Την περασμένη Κυριακή, οι δημότες έδειξαν τι θέλουν να γίνει στον τόπο μας. Αυτήν την Κυριακή θα δείξουν ότι θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας. Δεν θέλουν έναν δήμαρχο που δεν βρίσκεται πουθενά, έναν δήμαρχο που δεν βρίσκεται ούτε στο δημαρχείο. Εμείς θα είμαστε στις γειτονιές, στα πάρκα, στους δρόμους μαζί σας και μαζί θα δίνουμε τις λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας. Δεν θα χρειάζεται να κλείνετε ραντεβού, για να δείτε το δήμαρχο ή τον αντιδήμαρχο», τόνισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Ανέφερε ακόμα, ότι στις προτεραιότητές του βρίσκεται η καλή επικοινωνία με τους πολίτες, κάτι που θα γίνει με τρεις άξονες: Με την αναβίωση των τοπικών συμβουλίων, με τη λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής όλο το 24ωρο και με την εφαρμογή ειδικού προγράμματος στα κινητά.

Τόνισε ότι με την τοποθέτηση φωτισμού σε κάθε γειτονιά, με την ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας αλλά και με τη διεκδίκηση περισσότερων πεζών περιπολιών από την ΕΛ.ΑΣ. θα αντιμετωπίσει την παραβατικότητα. Επίσης, θα αναπλάσει πάρκα και παιδικές χαρές, ώστε να μην είναι ακατάλληλα για παιδιά και ηλικιωμένους και θα ανοίξει τα ΚΑΠΗ με όλες τις λειτουργίες, τα οποία έκλεισε η σημερινή δημοτική αρχή.

«Πρέπει να τελειώσει η δυσοσμία»

Δεσμεύθηκε ακόμα ότι θα αναπλάσει το πάρκο Φωκά στην Ελπίδα, θα δημιουργήσει μικρούς χώρους πρασίνου σε γειτονιές και θα προχωρήσει σε εκτεταμένη δενδροφύτευση, για να αλλάξει το μικροκλίμα της περιοχής.

«Δενδροφύτευση θα κάνουμε και γύρω από τα ΕΛΠΕ, για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της δυσοσμίας, μέχρι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Η δυσοσμία πρέπει να τελειώσει. Έχει πνίξει το Ελευθέριο – Κορδελιό και πλέον απειλεί να πνίξει και τον Εύοσμο. Σίγουρα πάντως έχει πνίξει τους κατοικοεδρεύοντες τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο δημαρχείο, αφού καταλαβαίνουν ότι ο χρόνος τους τελειώνει. Μαζί τους θα τελειώσει και η τρομοκρατία που εφαρμόζουν στους δημοτικούς υπαλλήλους, τους οποίους μεταφέρουν οπουδήποτε. Εμείς θα αφήσουμε ήσυχους τους δημοτικούς υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μας», σημείωσε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Είπε ακόμα ότι με ένα οργανωμένο πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων, με τη χρήση στόλου ηλεκτρικών απορριμματοφόρων, με την υπογειοποίηση των κάδων αλλά και με τη βοήθεια των πολιτών, ο δήμος θα είναι πάντα καθαρός και σημείωσε ότι θα εκλείψουν από τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου οι υπόγειες και οι προκατασκευασμένες αίθουσες στα σχολεία.

«Ο κ. Μανδαλιανός είναι χαρούμενος που δεν αύξησε τις υπόγειες αίθουσες. Εμείς δεν είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ούτε για το ότι επί της θητείας της σημερινής διοίκησης αυξήθηκαν οι προκατασκευασμένες αίθουσες. Ο κ. Μανδαλιανός δεν προχώρησε ούτε σε μία μελέτη για την κατασκευή σχολείου. Εμείς θα κάνουμε μελέτες και θα χτίσουμε σχολεία. Θα κάνουμε υπόγεια πάρκινγκ πίσω από την εκκλησία στην πλατεία Ευόσμου, στο Κέντρο Υγείας και Άνωθεν του Περιφερειακού, όπου χτίζεται μια νέα πολιτεία. Θα ανοίξουμε το υπόγειο πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό, το οποίο άφησε κλειστό εδώ και τέσσερα χρόνια η σημερινή διοίκηση και θα βελτιώσουμε όλα τα γήπεδά μας, τα οποία βγαίνουν καθημερινά ακατάλληλα. Περιμένουμε ακόμα τον εργολάβο για το αθλητικό πάρκο στο Παπακυριαζή, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ με ολιγωρία της διοίκησης. Επίσης, θα κατασκευάσουμε ακόμα και με ίδιους πόρους το στάδιο και το κολυμβητήριο Άνωθεν του Περιφερειακού», τόνισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Είπε ακόμα ότι θα συνεργαστεί με τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου και δεσμεύτηκε ότι θα κατασκευάσει πολιτιστικό πάρκο, όπου θα γίνεται κάθε χρόνο εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

«Βλέπω την πλατεία γεμάτη και βλέπω να έρχεται η ελπίδα στο δήμο μας, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Την Κυριακή όλοι στις κάλπες, για να κάνουμε όλοι μαζί τον τόπο μας πρωταγωνιστή σε ολόκληρη τη χώρα», υπογράμμισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ