Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιώργος Καλτσίδης: Ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει πιο δυνατή φωνή των εργαζόμενων

Γιώργος Καλτσίδης: Ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει πιο δυνατή φωνή των εργαζόμενων

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Γιώργος Καλτσίδης, Φοιτητής, υποψήφιος σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Ένα από τα συνθήματα που βροντοφωνάχτηκε από χιλιάδες λαού στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του τελευταίου διαστήματος ήταν η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Την επόμενη μέρα των εκλογών οι εργαζόμενοι η νεολαία θα βρουν σύσσωμα όλα τα αστικά κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ μαζί με τους φασίστες που σε πολλούς δήμους συμμετέχουν όλοι μαζί σε κοινά ψηφοδέλτια να επιλέγουν στο παραπάνω δίλημμα τα κέρδη του κεφαλαίου. Όπως έχουν αποδείξει αδιαφορούν για τις ζωές μας, φάνηκε από τις πλημμύρες από τις πυρκαγιές από το έγκλημα στα Τέμπη.

Όλοι τους στήριξαν την πολιτική που ευθύνεται για τους νεκρούς και τις καταστροφές καθώς αυτό που τους ενώνει είναι η υπεράσπιση της αντιλαϊκής στρατηγικής, για αυτό και εδώ στον δήμο Εύοσμου χειροκροτούσαν τον πρωθυπουργό χωρίς να αναφέρουν τα ζητήματα της περιοχής για τη βιομηχανική ρύπανση για τα σχολεία για τα λεωφορεία ….. Στηρίζουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου για αυτό και στέκονται απέναντι από τον λαό στις κινητοποιήσεις για τα ΕΛΠΕ, για αυτό πάνε χέρι χέρι με τις οδηγίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ γι’ αυτό δείχνουν ανοχή στους φασίστες και τους βάζουν στα ψηφοδέλτια τους, όλοι τους αθωώνουν και υπηρετούν το σύστημα που εκτρέφει τον φασισμό. Όπως και οι ίδιοι παραδέχονται στα μεγάλα συμφωνούν γι’ αυτό βλέπουμε και στο δήμο μας να νομιμοποιείται από όλες τις δυνάμεις μια ενιαία στρατηγική.

Πιο δυνατό ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει ότι θα είναι πιο δυνατή η φωνή του εργαζόμενου γι’ αυτό στηρίζουμε αυτούς που ήταν δίπλα στον εργάτη στον μαθητή στον φοιτητή κάνοντας πράξη το σύνθημα Μόνο ο λαός σώζει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ