Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαίρη Νικολάου: Στο Κορδελιό είναι θεοσκότεινα

Μαίρη Νικολάου: Στο Κορδελιό είναι θεοσκότεινα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαίρη Νικολάου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Δεν έχουμε φωτισμό στο Κορδελιό. Είναι θεοσκότεινα. Στο Κορδελιό δεν φωτίζεται σωστά ούτε ο κεντρικός δρόμος. Δυσοσμία, ρύπανση, πάρκο Ελευθερίας εγκαταλελειμμένο, πεζόδρομος παρηκμασμένος, ρίχνουν σε βαθύτερο σκοτάδι το Ελευθέριο Κορδελιό.

Βέβαια η Δημοτική Αρχή λέει ότι ο πεζόδρομος έχει μαραζώσει εξαιτίας του Γενικού Πολεοδομικού. Και τι κάνουμε εμείς; Δηλαδή δεν μπορεί ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας να πιέσει για να ολοκληρωθεί το Γενικό Πολεοδομικό; Δεν μπορεί να πιέσει για να ολοκληρωθούν το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού; Ε τότε τι δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας είμαστε;

Η αυριανή διοίκηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη θα πιέσει ώστε να ολοκληρωθούν το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο και ό,τι άλλο χρειαστεί για να αποκτήσει και πάλι ζωή το Κορδελιό και όλες οι περιοχές του δήμου που εξαρτώνται από αυτά.

Το στάδιο και το κολυμβητήριο θα ολοκληρωθούν στη θητεία μας με κάθε τρόπο. Ντρέπομαι και μόνο που σκέφτομαι ότι γονείς ψάχνουν να πάνε τα παιδιά τους σε άλλους δήμους για να αθληθούν, γιατί δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ