Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαναγιώτης Μαντζανίδης: Μόνη διέξοδος η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Ευόσμου

Παναγιώτης Μαντζανίδης: Μόνη διέξοδος η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση Κορδελιού Ευόσμου

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Παναγιώτης Μαντζανίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Αγαπητές φίλες-φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου,

ονομάζομαι Μαντζανίδης Παναγιώτης. Ζω και εργάζομαι στον Εύοσμο ως μηχανικός. Γεννήθηκα εδώ το 1991 και μεγάλωσα παράλληλα με την πληθυσμιακή έκρηξη που κατέστησε τον Δήμο ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ , έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα.

Σήμερα, η δημιουργία νέων και η αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών στον Δήμο μας είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών για αξιοπρεπή παιδεία, άθληση, προστασία από φυσικές καταστροφές. Την ίδια στιγμή, οι διοικήσεις του Δήμου προβάλουν μόνιμα σαν δικαιολογία την ελλιπή χρηματοδότηση από την κυβέρνηση. Βέβαια, όταν έρχεται η ώρα της διεκδίκησης σουλατσάρουν με υπουργούς και βγαίνουν φωτογραφίες, τη στιγμή που μαθητές κάνουν μάθημα σε υπόγεια. Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία ότι οι κύριοι-κυρίες που ζητούν την ψήφο μας και αυτοπροβάλλονται σαν ανεξάρτητοι, θα είναι πλήρως εξαρτημένοι αμέσως μετά τις εκλογές, όταν θα λειτουργήσουν ως εκφραστές της πολιτικής που θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για τα κέρδη των λίγων.

Γι’ αυτό σήμερα ο τόπος έχει ανάγκη από έναν κομμουνιστή Δήμαρχο. Έναν ο οποίος θα λογοδοτεί στο λαό και δεν θα έχει να ξεπληρώσει κανένα γραμμάτιο με την θητεία του. Έναν Δήμαρχο που θα απαιτήσει, ανάμεσα στα άλλα, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, που δεν θα αποδέχεται την ανακύκλωση ανέργων με οχτάμηνα κοινωφελούς “εργασίας” και φυσικά που θα αξιοποιήσει την περιούσια του Δήμου με γνώμονα το όφελος του λαού. Η στάση του Θανάση Κοκονά και της Λαϊκής Συσπείρωσης την προηγούμενη τετραετία, με την ανάδειξη χειρισμών της διοίκησης (και όχι μόνο) που ζημίωσαν τον Δήμο, αποτελεί ένα δείγμα για το πώς θα δράσουμε και την επόμενη μέρα. Τόσο τα πεπραγμένα της διοίκησης του κομμουνιστή δημάρχου Ευόσμου Σταμάτη Διονυσίου (με το αποτύπωμα της να είναι ακόμα ορατό σε κάθε βήμα που κάνει κάποιος στον Εύοσμο) όσο και το σύγχρονο παράδειγμα στο Δήμο Πατρέων συνηγορούν σε αυτό και φωνάζουν πώς η μόνη πραγματικά προοδευτική διέξοδος για τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι η ψήφος στην Λαϊκή Συσπείρωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ