Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΙερείς κάλεσε η διοίκηση Μανδαλιανού στην εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία;

Ιερείς κάλεσε η διοίκηση Μανδαλιανού στην εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία;

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου για να κάνει όσο περισσότερες εκδηλώσεις μπορεί, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, μήπως και μαζέψει καμία ψήφο. Έτσι κι αλλιώς στη θητεία της μόνο εκδηλώσεις και ασφαλτοστρώσεις έκανε, τώρα πλήθυνε τις εκδηλώσεις ακόμα περισσότερο.

Σ’ αυτήν τη λογική πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία στο Πολυλειτουργικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στις 10 η ώρα το πρωί. Απορεί κανείς γιατί και ο ίδιος ο δήμαρχος και πολλοί άλλοι από την παράταξή του διαλαλούν σ’ όλους τους τόνους το μεγάλο σεβασμό τους προς την Εκκλησία.

Στις 10 η ώρα το πρωί, η Θεία Λειτουργία ακόμη δεν θα έχει τελειώσει. Θα μπορούσε η διοίκηση Μανδαλιανού να κάνει την εκδήλωση στις 11 η ώρα. Γιατί επέλεξε να την κάνει στις 10; Είναι προφανές πως αργότερα θα υπάρχει κάποια άλλη εκδήλωση στην οποία πρέπει να παραβρεθούν.

Άραγε η διοίκηση Μανδαλιανού κάλεσε ιερείς σ’ αυτήν την εκδήλωση; Άραγε, αν τους κάλεσε, έγραψε στις προσκλήσεις ότι θα τους κρατήσει θέσεις για να προσέλθουν αφού ολοκληρωθεί η Θεία Λειτουργία; Οι ιερείς πώς αντέδρασαν;

Ν.Με.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ