Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυγενία Παρασκευοπούλου: Δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει…

Ευγενία Παρασκευοπούλου: Δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει…

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Ευγενία Παρασκευοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου:

«Οι άνθρωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης έχουμε τριφτεί στους εργασιακούς μας χώρους, στις διεκδικήσεις, δίπλα ή μέσα στο ΚΚΕ.

Συμμετέχουμε στο συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, που έχει κοινή ταυτότητα πανελλαδικά, και δεν κρύβεται πίσω από “ανεξαρτησίες” και “καλά παιδιά”. Τους είδαμε και τους μεν και τους δε.

Πράσινο, σχολεία, εργαζόμενοι, ευάλωτοι, όμορφες γειτονιές πάντα οι προτεραιότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η νέα γυναίκα, η εργαζόμενη, η μητέρα, εκείνη που κακοποιείται, όλες έχουν σπίτι το Σύλλογο Γυναικών Εύοσμου. Καθόλου τυχαία η πρόεδρος του sυλλόγου (Ωραία Γαβριηλίδου) είναι υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Και τέλος- για να μην μακρηγορώ- οι άνθρωποι που είμαστε κομμάτι της Λαϊκής Συσπείρωσης είμαστε παρούσες και παρόντες τώρα αλλά θα είμαστε και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα χωρίς να κάνουμε καμπάνιες ξεχωριστές. Όλες και όλοι μαζί.

Δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση στον Εύοσμο, στο Κορδελιό και στην Περιφέρεια σημαίνει όμορφο, φωτεινό, οργανωμένο σωστά περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας, σημαίνει φρένο στους εργολάβους, τις “μελέτες” και τις μακέτες που είναι μακριά από τις ανάγκες των δημοτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ