Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ130 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές

130 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές

Από τους 356 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των τεσσάρων παρατάξεων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι 130 ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Στην παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού οι 45 από τους 98 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Οι 45 αυτοί υποψήφιοι συγκέντρωσαν στις προηγούμενες εκλογές 19.552 σταυρούς προτίμησης. Παρ’ όλο που πολλοί υποψήφιοι με το δήμαρχο στις προηγούμενες εκλογές δεν έθεσαν αυτήν τη φορά υποψηφιότητα, μεταξύ των 45 υποψηφίων που ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές υπάρχουν άνθρωποι που προέρχονται από την παράταξη Καμαρινού και από την παράταξη Σούλα.

Στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη οι 33 από τους 98 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Οι 33 αυτοί υποψήφιοι συγκέντρωσαν στις προηγούμενες εκλογές 13.269 σταυρούς προτίμησης. Η παράταξη Αλεξανδρίδη είναι νέα και τους 33 υποψηφίους τους πήρε από τις παρατάξεις Καμαρινού, Σούλα και Γιαννακόπουλου.

Στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα οι 17 από τους 97 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Οι 17 αυτοί υποψήφιοι συγκέντρωσαν στις προηγούμενες εκλογές 7.632 σταυρούς προτίμησης. Η παράταξη Μανούκα είναι νέα και τους 17 υποψηφίους τους πήρε από τις παρατάξεις Καμαρινού και Σούλα.

Στην παράταξη του Θανάση Κοκονά οι 35 από τους 63 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μαζί του, αφού ήταν υποψήφιος δήμαρχος και στις προηγούμενες εκλογές. Οι 35 αυτοί υποψήφιοι συγκέντρωσαν στις προηγούμενες εκλογές 2.498 σταυρούς προτίμησης.

Τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να γίνουν αφορμή για πολλές αναλύσεις και συζητήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ