Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Μανδαλιανός «κατάπιε» τον Κοκονά και λογόκρινε τον Σταυρίδη

Ο Μανδαλιανός «κατάπιε» τον Κοκονά και λογόκρινε τον Σταυρίδη

Δεν μπορεί να είναι ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός διαφορετικός. Είναι ακριβώς αυτός ο οποίος ανέχεται τον πατέρα του, Αλέξανδρο Μανδαλιανό, να προβαίνει σε δήλωση στην «Αγκίδα», με την οποία αποκάλεσε μ@λάκες όσους συμβάλουν στη λειτουργία της.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας του δήμου για τα εγκαίνια του κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, «κατάπιε» τον υποψήφιο δήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου Θανάση Κοκονά και δεν τον ανέφερε, ενώ ήταν εκεί και ενώ ανέφερε τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους.

Επίσης λογόκρινε τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, κρίνοντας σκόπιμο να μην αναφέρει τίποτα από αυτά, αλλά να αναφέρει πράγματα γενικά και αόριστα.

Και μη μας πει ο κύριος Μανδαλιανός ότι δεν είναι υπεύθυνος αυτός, αλλά ο δημοσιογράφος του, γιατί αυτά μας τα είπε κι άλλες φορές. Αν δεν έκανε ο δημοσιογράφος του γι’ αυτήν τη δουλειά, ας τον αντικαθιστούσε. Αφού τον κρατάει, σημαίνει πως έτσι ακριβώς θέλει και το δημοσιογράφο του, έτσι ακριβώς θέλει και την ιστοσελίδα του δήμου.

Βέβαια ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο από το να πορευτεί με το συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Όταν δεν έχεις να επιδείξεις έργο, επιλέγεις να πορευτείς με τερτίπια μπας και σου ξανακάτσει η δημαρχία σαν το τζόκερ μετά από δέκα τζακ ποτ!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ