Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚώστας Αμανατιάδης: Δεν μπορούν να διοικήσουν οι απόντες από το Δημοτικό Συμβούλιο

Κώστας Αμανατιάδης: Δεν μπορούν να διοικήσουν οι απόντες από το Δημοτικό Συμβούλιο

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης:

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, , της 6ης Σεπτεμβρίου 2023, η αντιπολίτευση έλαμψε δια της απουσίας της.

Λιγότερο από τρεις ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης, στο Δημοτικό Συμβούλιο από την αντιπολίτευση είχαν απομείνει 6 δημοτικοί σύμβουλοι! Στην αίθουσα είχαν απομείνει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, τρεις στο σύνολο, και μόνο τρεις από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Ζητάνε την ψήφο των δημοτών για να διοικήσουν και τάζουν λαγούς με πετραχήλια αυτοί που δεν έχουν την υπομονή ούτε να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παραμονές των εκλογών, δίνοντας αυτήν την άθλια εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές. Ζητάνε την ψήφο των δημοτών για να διοικήσουν αυτοί που χθες έφυγαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού πρώτα δημιούργησαν ανούσιους καβγάδες, για να γεμίσουν ψησταριές και καφετέριες, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το καθήκον τους απέναντι στους δημότες.

Οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να γνωρίζουν πως ζητάνε την ψήφο τους για να διοικήσουν οι άνθρωποι που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ απουσιών από το Δημοτικό Συμβούλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ