Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Τσερκεζίδου: Είναι ανεπίτρεπτο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να μην έχει φιλαρμονική

Μαρία Τσερκεζίδου: Είναι ανεπίτρεπτο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να μην έχει φιλαρμονική

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Τσερκεζίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Κοντεύουν δύο χρόνια από τότε που η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού, διέλυσε τη φιλαρμονική του δήμου με τις αντιπαραθέσεις που δημιούργησε. Τότε είχε δεσμευτεί ότι εντός λίγων εβδομάδων θα κατέθετε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής, πράγμα που δεν έκανε ποτέ.

Σε ένα περίπου μήνα θα ανοίξουν τα σχολεία και παρ’ όλο που σε δύο μήνες θα γίνουν δημοτικές εκλογές, η διοίκηση του δήμου δεν φρόντισε να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργήσει. Μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους απέστειλε έγγραφο στα σχολεία, καλώντας τους μαθητές να εγγραφούν στη φιλαρμονική! Σε ποια φιλαρμονική και για να κάνουν τι;

Η αυριανή διοίκησή μας, η διοίκηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, θα καταθέσει σχέδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λειτουργία φιλαρμονικής και ωδείου και θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίησή του, προκειμένου ο δήμος μας να αποκτήσει τη φιλαρμονική και το ωδείο που του αξίζει. Είναι ανεπίτρεπτο για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας να υστερεί σε τέτοιες δραστηριότητες και αυτό με διοίκηση Αλεξανδρίδη θα αλλάξει. Η μουσική και ο πολιτισμός είναι σημαντικά κεφάλαια, γιατί πέραν από το ότι ανοίγουν άλλους δρόμους στη σκέψη των παιδιών μας, τα κρατάνε μακριά από κακοτοπιές και από παθογένειες της εποχής».

Μαρία Τσερκεζίδου: Ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου με απούσα τη διοίκηση Μανδαλιανού
Μαρία Τσερκεζίδου:  Προτεραιότητά μας η δημιουργία δημοτικών παιδικών σταθμών
Μαρία Τσερκεζίδου: Τα ΚΑΠΗ επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ