Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Τσερκεζίδου: Τα ΚΑΠΗ επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο

Μαρία Τσερκεζίδου: Τα ΚΑΠΗ επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Τσερκεζίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, όσον αφορά τη λειτουργία των ΚΑΠΗ:

«Τα ΚΑΠΗ έχουν σπουδαίο κοινωνικό ρόλο και επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο, γι’ αυτό και η λειτουργία τους θα πρέπει να είναι προτεραιότητα της διοίκησης του δήμου.

Οι αίθουσες των ΚΑΠΗ θα πρέπει να είναι απολύτως λειτουργικές με κυλικείο για την εξυπηρέτηση των μελών τους.

Επιπλέον τα ΚΑΠΗ πρέπει να έχουν όλες τις απαραίτητες ειδικότητες γιατρών χωρίς κενά, πρέπει να εξοπλιστούν τα ιατρεία τους με ιατρικά μηχανήματα όπως καρδιογράφο και υπέρηχο, πρέπει να λειτουργούν συστηματικά το πρόγραμμα ΚΑΠΗ και θάλασσα με τους απαραίτητους συνοδούς, το πρόγραμμα κατασκήνωση και τρίτη ηλικία και οι ομάδες γυμναστικής.

Από τη διοίκηση των ΚΑΠΗ πρέπει να προγραμματίζονται επισκέψεις στα ιαματικά λουτρά, τα οποία έχουν τόσο ανάγκη τα μέλη τους, πρέπει να προσλαμβάνονται χοράρχης και θεατρολόγος τουλάχιστον οκτώ μήνες το χρόνο και πρέπει να πραγματοποιούνται οι πολυήμερες εκδρομές με ευθύνη του δήμου και όχι με ευθύνη των εκπροσώπων των ΚΑΠΗ.

Η παράταξή μας “Δήμος Πρωταγωνιστής”, υπό την ηγεσία του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, δεσμεύεται να προτεραιοποιήσει τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΠΗ. Αυτό θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μελών των ΚΑΠΗ σε προέκταση των οικογενειών τους».

Μαρία Τσερκεζίδου: Ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου με απούσα τη διοίκηση Μανδαλιανού
Μαρία Τσερκεζίδου:  Προτεραιότητά μας η δημιουργία δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών
Μαρία Τσερκεζίδου: Είναι ανεπίτρεπτο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να μην έχει φιλαρμονική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ