Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διάνοιξη της Μαιάνδρου στα βήματα του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας;

Η διάνοιξη της Μαιάνδρου στα βήματα του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας;

Η φωτογραφία είναι από τη διάνοιξη της οδού Μαιάνδρου, δύο εβδομάδες μετά την αρχή των εργασιών, που με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωσε η διοίκηση Μανδαλιανού.

Δύο εβδομάδες μετά, το έργο βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση και αναρωτιέται κανείς πόσον καιρό θα χρειαστεί η διοίκηση Μανδαλιανού για να το ολοκληρώσει.

Άραγε η διοίκηση Μανδαλιανού και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης θα αναγάγει κι αυτό το έργο στο επίπεδο του γεφυριού της Άρτας, όπως ακριβώς έκανε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου; Άραγε θα χρειαστεί ο κύριος Σωτηράκης ενάμιση χρόνο για να ολοκληρώσει μια διάνοιξη οδού, αφού τόσο χρόνο χρειάστηκε για να ανοίξει και να λειτουργήσει το ΚΕΠ, ταλαιπωρώντας χιλιάδες κατοίκους της περιοχής;

Δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο. Μας έχει συνηθίσει η διοίκηση Μανδαλιανού στους ρυθμούς της χελώνας. Για την ακρίβεια οι ρυθμοί της χελώνας για τη διοίκηση Μανδαλιανού, οδηγούν σε κορυφαίες επιδόσεις. Ουσιαστικά η διοίκηση Μανδαλιανού μας έχει συνηθίσει όχι στο «αργά αργά, βαριά βαριά», αλλά στο ποτέ και πουθενά. Βέβαια αν ακούσει κανείς, που δεν ζει στο δήμο, τους κυρίους Σωτηράκη και Μανδαλιανό, θα νομίσει ότι ο δήμος μας είναι Μονακό.

Κιμ. Ο.

Προβλήματα με τη διάνοιξη της οδού Μαιάνδρου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ