Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρεξηγήθηκε ο Γιώργος Σταυρίδης που τον είπε μαϊντανό ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Παρεξηγήθηκε ο Γιώργος Σταυρίδης που τον είπε μαϊντανό ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, της 26ης Ιουλίου 2023, κατά τη συζήτηση της πρόσληψης σχολικών καθαριστριών για το σχολικό έτος 2023-2024, είχε πολλές εντάσεις.

Οι περισσότερες εντάσεις προκλήθηκαν από τις παρεμβάσεις του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Σταυρίδη, ο οποίος παρενέβαινε στις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων, αλλά παρενέβαινε ακόμα και στον πρόεδρο για τον τρόπο που διηύθυνε τη συνεδρίαση. Έφτασε να ρωτήσει τον δημοτικό σύμβουλο Θοδωρή Μπαλτά εάν είναι δικές του οι σχολικές καθαρίστριες και ενδιαφέρεται πάρα πολύ γι’ αυτές.

Σε μια από αυτές τις παρεμβάσεις, εκνεύρισε τόσο πολύ τον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος δήμαρχος να τον αποκαλέσει «μαϊντανό». Ο αντιδήμαρχος Παιδείας μέχρι το τέλος της συνεδρίασης διαμαρτυρόταν για τη λέξη που χρησιμοποίησε ο κύριος Αλεξανδρίδης.

Κάποιος που ακούει την έκφραση του κυρίου Αλεξανδρίδη, χωρίς να έχει εικόνα της χθεσινής συνεδρίασης, ίσως να πιστεύει πως ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν απαράδεκτος. Όμως ο κύριος Σταυρίδης στις παρεμβάσεις του συνεχώς άφηνε υπονοούμενα πως ο κύριος Αλεξανδρίδης τα όσα έλεγε δεν τα έλεγε γιατί τον ενδιέφεραν οι σχολικές καθαρίστριες, αλλά για να κάνει προεκλογικό σόου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Σταυρίδης συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο, δημιουργώντας προβλήματα και αντιπαραθέσεις χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ