Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Μανούκα στα βήματα του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Η Μαρία Μανούκα στα βήματα του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Διαβάζουμε σε ανάρτηση της Μαρίας Μανούκα στη σελίδα της παράταξής της στο facebook μεταξύ άλλων προγραμματικών θέσεων και το εξής:

«Ανάπλαση / αναβάθμιση όλων των γηπεδικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του δήμου, παράλληλα με τα αναγκαία μεγάλα έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν μετά από τη 15ετή εγκατάλειψή τους, όπως το κολυμβητήριο και το γήπεδο άνωθεν του περιφερειακού».

Η κυρία Μανούκα μιλάει για 15ετή εγκατάλειψη μεγάλων έργων, τα οποία θα ολοκληρώσει η παράταξή της. Ποιος ευθύνεται μεταξύ άλλων για τη 15ετή εγκατάλειψη μεγάλων έργων, γιατί ήταν κι αυτός δήμαρχος αυτά τα 15 χρόνια; Ο κύριος Πέτρος Σούλας, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Μανούκα και με τον οποίο η κυρία Μανούκα επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος όταν εκείνος ολοκλήρωνε τη θητεία του έχοντας σε εγκατάλειψη τα μεγάλα έργα που θα ολοκληρώσει η κυρία Μανούκα. Και γιατί δεν έκανε κάτι ως συνεργάτης τους κυρίου Σούλα η Μαρία Μανούκα για να ολοκληρωθούν τότε τα εγκαταλελειμμένα μεγάλα έργα;

Πώς ο κύριος Μανδαλιανός κατηγορούσε και κατηγορεί το στενό συνεργάτη του και πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη για εγκατάλειψη σχολικών κτηρίων και αθλητικών χώρων; Έτσι και η κυρία Μανούκα, στα βήματα του Κλεάνθη Μανδαλιανού, ξεκίνησε να κατηγορεί τον συνοδοιπόρο της και τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα, ουσιαστικά, όπως ακριβώς ο κύριος Μανδαλιανός, ξεκίνησε να κατηγορεί τον ίδιο της τον εαυτό. Η διαφορά της κυρίας Μανούκα με τον κύριο Μανδαλιανό είναι ότι εκείνος δεν έλεγε τέτοια πράγματα προεκλογικά. Αν η κυρία Μανούκα λέει τέτοια πράγματα προεκλογικά, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα πει μετεκλογικά.

Γ. Χαρ.

Γιατί δεν υλοποιεί η κυρία Μανούκα την κυκλοφοριακή μελέτη του κυρίου Σούλα;
Η Μαρία Μανούκα είναι αγανακτισμένη με τον Πέτρο Σούλα;
Ψηφίζουμε Μαρία Μανούκα για να έχουμε και Αντιδημαρχία Δημοτικής Άμυνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ